fbpx
Connect with us

Copil de 7 ani din Botoșani, transportat de urgență la spital după ce a aprins o petardă chiar în fața mamei sale

Copil de 7 ani din Botoșani, transportat de urgență la spital după ce a aprins o petardă chiar în fața mamei sale - News Moldova

Botosani

Copil de 7 ani din Botoșani, transportat de urgență la spital după ce a aprins o petardă chiar în fața mamei sale

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


În noaptea de 26 spre 27 decembrie, la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași a ajuns un copil de 7 ani din comuna botoșăneană Călărași, după ce a aprins o petardă chiar în fața mamei sale

Din fericire, copilul a avut doar leziuni minore. Mama copilului a recunoscut că ea i-a dat petarda și a aprins-o în fața copilului, nefiind conștientă de pericolele grave la care s-a expus copilul.

„În noaptea de marți spre miercuri, la ora 12:00, a venit un copil de 7 ani din comuna Călărași, județul Botoșani, care a aprins o petardă chiar în fața mamei. Din fericire, copilul a avut doar multipli corpi străini conjunctivali și corneeni și o eroziune corneană pe jumătate din cornee la ochiul drept. Putea să se întâmple o nenorocire.

Adulții nu sunt responsabili. Mama copilul a recunoscut că ea a fost cea care i-a dat copilului petarda și că a aprins-o în fața sa. Nu este conștientă că putea să-și piardă mânuțele, să se rănească grav, a fost totuși vorba de un caz fericit. Copilul are acum pansament, tratament local, eroziunea se va vindeca, pentru că s-au scos multipli corpi străini”, a declarat prof. dr. Camelia Bogdănici.

Micuțul în vârstă de 7 ani a luat petarda chiar din mâna mamei sale care l-a sfătuit cum să folosească obiectul explozibil.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top