fbpx
Connect with us

Cosmin Andrei câştigă un nou mandat la Primăria Botoşani

Cosmin Andrei câştigă un nou mandat la Primăria Botoşani - News Moldova

Botosani

Cosmin Andrei câştigă un nou mandat la Primăria Botoşani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Cosmin Andrei (PSD) a câştigat un nou mandat la conducerea Primăriei Botoşani, conform anunțului făcut de principalul său contracandidat, liberalul Cătălin Flutur

Duminică seara, la scurt timp după miezul nopţii, Flutur a postat un mesaj pe o reţea de socializare prin care şi-a recunoscut înfrângerea.

„Dragi prieteni, astăzi concetățenii noștri au decis la vot viitorul orașului pentru următorii patru ani. Chiar dacă rezultatul nu este cel pe care mi l-aș fi dorit, alegerea lor trebuie respectată, iar situația acceptată ca atare. În ceea ce ne privește, noi, peneliștii, vom face tot ce ne stă în putință ca, din noul Consiliu Local, să punem umărul la dezvoltarea orașului, chiar dacă pentru aceasta va trebui să inițiem și să formăm anumite alianțe politice. Mulțumesc tuturor celor care mi-ați acordat încrederea și votul. Vă îmbrățișez, Cătălin Flutur”, a transmis acesta.

Cosmin Andrei, încrezător și mulțumit de rezultat, a declarat: „Suntem fericiţi pentru că am câştigat Primăria municipiului Botoşani. Pentru acest lucru doresc să le mulţumesc colegilor mei pe care îi vedeţi aici, dar şi celor care sunt în secţiile de vot şi care numără în continuare voturile pe care le avem pentru Consiliul Local. Victoria aceasta a constat în munca de echipă şi în campania constructivă pe care am avut-o”.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top