fbpx
Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Constantin Cristian NISTOR, administratorul public al județului BOTOȘANI

declaratii-de-avere-2022-|-constantin-cristian-nistor,-administratorul-public-al-judetului-botosani

Botosani

DECLARAȚII de AVERE 2022 | Constantin Cristian NISTOR, administratorul public al județului BOTOȘANI


RAPORT parlamentar 1 - News Moldova

O analiză Moldova Invest: Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!

News Moldova îți recomandă și ...   Noi detalii despre starea copilului de 3 ani, aruncat de mama lui de la etajul unui hotel din Botoșani

ADMINISTRATORUL PUBLIC AL JUDEȚULUI BOTOȘANI: CONSTANTIN CRISTIAN NISTOR

Constantin Cristian Nistor stă foarte bine, conform declarației de avere din 2022, la capitolul terenuri. Deține alături de soția sa Roxana Nistor un teren de  900 mp, intravilan, cumpărat în 2015. la Răchiți. Mai are un teren intravilan de 3470 mp  și un teren agricol de 2 hectare, ambele la Brăești, primite în 2018 prin donație. Din 2020, deține tot prin donație o treime dintr-un teren agricol de 8000 p la Botoșani alături de Gabriela Lăban și Gheorghe Onofraș, deinători și ei ale celorlalte două treimi. 

News Moldova îți recomandă și ...   Reconstruirea podului peste râul Siret, investiție estimată la 8 milioane de euro, întâmpină obstacole din cauza prezenței unor specii protejate de broaște și gândaci 

- News Moldova

Nici situația sa locativă nu este de neglijat. Și-a construit  în 2017 la Răchiți, o casă de locuit de 258 mp alături de soția sa.  La Brăești, din 2028, este unic proprietar pe o casă de locuit de 200 mp obținută prin donație în 2018. Soția sa a moștenit din 2002, un apartamenr de 70 mp la Botoșani.

Constantin Cristian Nistor conduce o Mazda din 2020, pe care a cumpărat-o. O altă mașină a vost vândută în februarie 2022 cu suma de 14 500 EUR.

News Moldova îți recomandă și ...   Investiție de 28 milioane de lei pentru înființarea centrelor de zi pentru copii în județul Botoșani

La capitolul active financiare, are cinci contur (conturi curente cu card, respcetiv depozite bancare)i, trei în RON, care totalizează 103 500 lei și două în EUR care totalizează 27  800 EUR.

La capitolul venituri situația sa nu stă deloc rău. Ca administrator public, a declarat în 2022, venituri anuale (din 2021) de 129 998 lei. A fost manager de proiect la  GAL Valea Baseului de unde a obținut 49 764 lei, la Primăria Săven


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top