fbpx
Connect with us

DECLARAȚII de AVERE 2023 | Dan-Constatin ŞLINCU, deputat PSD BOTOŞANI

Dan Slincu - News Moldova

Botosani

DECLARAȚII de AVERE 2023 | Dan-Constatin ŞLINCU, deputat PSD BOTOŞANI


O analiză Moldova Invest: “Cât de bine realizați financiar sunt aleșii locali din regiunea MOLDOVA?“

Moldova Invest a analizat în permanență activitatea Parlamentarilor, Primarilor și a Președinților de Consilii Județene din regiunea Moldovei, dar oare cât de bogați sunt aleșii locali din județele Moldovei?!?

Vom afla împreună, din analiza declarațiilor de avere / declarațiilor de interese completate și depuse de către cei pe care i-am ales să ne reprezinte.

Pe baza declarațiilor de avere, Moldova Invest va realiza și un TOP al AVERILOR pe care le dețin CEI mai BOGAȚI ALEȘI din Regiunea MOLDOVEI!

News Moldova îți recomandă și ...   Primăria Manoleasa, jud. Botoșani, implicată în bunăstarea cetățenilor prin reabilitarea școlilor, grădinițelor și a infrastructurii - MOLDOVA INVEST

Deputatul PSD de Botoşani Dan-Constantin Şlincu și-a depus cea mai recntă declarație de avere la 12 iunie 2023.

Conform acestei declarații, deputatul social-democrat are un teren intravilan în suprafaţă de 3.200 de metri pătraţi,  aflat în localitatea Dorohoi din judeţul Botoşani,  pe care l-a dobândit prin cumpărare în anul  1997, deținut  în cotă de ½.

Mai apar o casă de locuit, în aceeaşi localitate, cu suprafaţa de 200 de metri pătraţi, construită în 2000, deținută tot pe jumătate și un apartament cumpărat în Dorohoi, cumpărat tot în 2022 și deținut de asemenea, în cota de 1/2.

News Moldova îți recomandă și ...   Un bărbat din Botoșani a semnat un contract pentru panouri fotovoltaice fără a avea cunoștință clară despre conținutul acestuia

Deține trei automobile, cel mai vechi, din 2003,un Mercedes Clasa A. Mai are un Matiz din 2008 și un Audi A6 din 2010. Toate mașinile apar ca fiind achiziționate.

Are trei conturi bancare în lei care depășesc cu puțin suma totală de 25 000 lei. Mai are două conturi în Euro (un fond de investiții-pensie privată și un cont de economii) care totalizează puțin peste 67 000 EUR.

Picture1 3 - News Moldova

La capitolul venituri, Dan Șlincu a trecut indemnizația sa anuală de 134 328 lei. Soția sa are venituri anuale din mai multe surse. Vorbim de trei tipuri de venit salarial, de la Școala gimnazială  Spiru Harte Dorohoi, Casa Corpului Didactic și venituri ca metodist la aceeași școală. Suma totală anuală este de puțin peste 75 000 lei. Mai apar și dividende 87 000 lei de la o societate comercială din Dorohoi. Fiul lor a avut o alocație anuală de 1186 lei.

News Moldova îți recomandă și ...   Bursă lunară pentru copiii Alexandrei Ivanov, tânăra decedată la Maternitatea din Botoșani

Picture2 3 - News Moldova

În declarația de interese a trecut calitatea de membru al Consiliului Politic Județean al PSD și calitatea de membru suspendat din Sindicatul Impact.

 

 


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top