fbpx
Connect with us

Dezbatere publică, la Botoșani, privind Acordul de Mediu pentru tronsonul de autostradă Pașcani – Suceava

autostrada moldovei si autostrada unirii ajung la botosani dezbatere pentru acordul de mediu la tudora KV7 - News Moldova

Botosani

Dezbatere publică, la Botoșani, privind Acordul de Mediu pentru tronsonul de autostradă Pașcani – Suceava


Astăzi, 27 septembrie 2023, în comuna Tudora din Botoșani, a avut loc o dezbatere publică în ceea ce privește obținerea Acordului de Mediu pentru tronsonul de autostradă Pașcani – Suceava

Acest tronson are o importanță majoră în asigurarea conectivității județului cu Autostrada „Moldovei” (A7) și Autostrada „Unirii” (A8).

La această întâlnire au participat subprefecți, primari și viceprimari din județele Botoșani și Suceava.  În timpul dezbaterilor, nu s-au ridicat probleme de mediu care să nu fi fost deja prevăzute și luate în calcul de echipa de proiectare și care să pericliteze implementarea proiectului.

News Moldova îți recomandă și ...   Un botoșănean și-ar fi UCIS soția și fiica, după care ar fi incendiat casa în care a comis crima

Consiliul Județean Botoșani a emis certificatul de urbanism pentru acest sector care traversează județul Botoșani în data de 27 august 2021. În prezent, Consiliul Județean este implicat în licitația pentru realizarea documentației tehnice pentru acest drum de mare viteză care va conecta Suceava de Botoșani. De asemenea, se fac eforturi pentru a prelua și executa acest drum în regim de autostradă în colaborare cu Primăria Botoșani și Consiliul Județean Suceava.

News Moldova îți recomandă și ...   Părintele NECULA, despre Alexandra, tânăra mamă DECEDATĂ la maternitatea din Botoșani: "N-avea Raiul aer și și-a chemat o doză de aer"

Drumul de mare viteză Botoșani – Suceava va reprezenta o conexiune vitală între Centura municipiului Botoșani și Autostrada A7, fiind unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură rutieră din regiunea Moldovei.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top