fbpx
Connect with us

Directoarea de îngrijiri a Spitalului MAVROMATI din Botoșani, SUSPENDATĂ din funcție!

Directoarea de îngrijiri a Spitalului MAVROMATI din Botoșani, SUSPENDATĂ din funcție! - News Moldova

Botosani

Directoarea de îngrijiri a Spitalului MAVROMATI din Botoșani, SUSPENDATĂ din funcție!

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


În contextul scandalul izbucnit la Spitalul Mavromati din Botoșani, directoarea de îngrijiri, Coca Crîșmariu, se află în prezent ținută departe de instituție pe durata unei anchete ce vizează mai mulți angajați ai spitalului

Crîșmariu, care deține poziția de director de îngrijiri la Spitalul Județean Mavromati, a fost suspendată temporar din funcție în timpul anchetei în curs. Aceasta face parte dintr-un grup de trei persoane aflate sub măsuri preventive, fiind plasată sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Una dintre condițiile impuse de controlul judiciar este interdicția de a comunica cu un număr de peste 50 de persoane. Această listă neagră cuprinde indivizi din sistemul medical, dar și din afara acestuia, cu diverse roluri și implicații în dosar.

Scandalul din Spitalul Județean Mavromati ridică semne de întrebare asupra eticii și integrității în sistemul medical. Ancheta în desfășurare vizează mai mulți angajați, iar suspiciunile de comportament neetic sau ilegal aduc la lumină probleme profunde în administrația spitalului.

În contextul acestor dezvăluiri, comunitatea locală și opinia publică se așteaptă la transparență și măsuri ferme pentru restabilirea încrederii în sectorul sănătății. Autoritățile sunt chemate să investigheze cu atenție fiecare aspect al acestui caz complex, asigurându-se că responsabilitățile sunt stabilite și că măsurile corective necesare sunt luate pentru a preveni repetarea unor astfel de incidente în viitor.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top