fbpx
Connect with us

Directorul regiei de apa din BOTOȘANI are stofa de parlamentar! A adormit chiar în timpul ședinței cu șefii sai!

WhatsApp Image 2023 11 27 at 14.40.51 - News Moldova

Botosani

Directorul regiei de apa din BOTOȘANI are stofa de parlamentar! A adormit chiar în timpul ședinței cu șefii sai!


Spirite încinse la ședința de astăzi a Consiliul JUDEȚEAN Botoșani! Numai directorul general de la Nova Apaserv, Liviu Ștefan, a rămas impasibil, ba chiar a ațipit la un moment dat! ASTA, deși..CHIAR EL era motivul disputei!

Directorului general de la Nova Apaserv BOTOȘANI i s-a cerut, în mod vehement, demisia de către consilierii județeni. Există chiar o petiție semnată de 3230 de  botoșăneni în acest scop.

WhatsApp Image 2023 11 27 at 14.45.47 - News Moldova

SURSA FOTOGRAFIEI: RĂZVAN SAUCIUC

Acuzațiile au fost nenumărate: avariile zilnice, sistări de apă, în septembrie 15 în județ, din care 12 în municipiul Botoșani, gropi neacoperite în urma lucrărilor, contracte de consultanță de 40.000 de lei în acest an; organigramă stufoasă: nu mai puțin de 54 de persoane cu funcții de conducere, 14 persoane disponibile la intervențiile de la  conductele cu apă, 5 juriști angajați și contracte pentru asistență juridică de 80.000 de lei, un contract de pază de 500.000 de euro cu o firmă de pază din București.

Salariile managerilor ajung  la 20.000 de lei pe lună, în vreme ce 300 de angajați au salarii sub 3000 de lei pe lună, au continuat atacurile consilierilor.

Anul 2023 a început pentru SC Nova Apaserv SA cu risc de insolvență pentru o datorie de 1 milion de lei, după un contract denunțat de o firmă din București. Societatea a avut conturile blocate în primăvară de primăria unei comune, în vară s-a confruntat cu o grevă a angajaților.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top