fbpx
Connect with us

Două eleve din Botoșani și-au împărțit pumni și s-au tras de păr în prima zi de școală

bataie eleve botosani - News Moldova

Botosani

Două eleve din Botoșani și-au împărțit pumni și s-au tras de păr în prima zi de școală


La Botoșani, noul an școlar a debutat cu o altercație violentă între două eleve de liceu. Acestea și-au dat pumni, s-au tras de păr, iar motivul pare să fi fost un băiat

Evenimentul a fost surprins de trecători și distribuit pe rețelele de socializare. Potrivit informațiilor locale, cele două eleve, aflate în clasa a XI-a, s-au confruntat în fața Casei de Cultură din Botoșani, imediat ce s-au întâlnit, din cauza unui băiat.

News Moldova îți recomandă și ...   Cătălin SILEGEANU: "Campania USR de a cere depolitizarea operatorului de apă pare mai degrabă un demers populist"

Până la urmă, proprietarul unei terase din apropiere a intervenit și le-a despărțit. Poliția a deschis o anchetă în mod automat și anunță că va lua măsuri legale după ce va identifica persoanele implicate.

“Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani s-au autosesizat cu privire la comiterea infracțiunii de agresiune sau alte forme de violență. Urmează să stabilească identitatea persoanelor implicate și, în funcție de rezultatele investigațiilor, vor fi luate măsuri legale”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

News Moldova îți recomandă și ...   U.A.T. municipiul Dorohoi din nou prezent în cadrul acțiunii „Let’s do it, România!”

La nivel național, aproape 3 milioane de elevi s-au întors în bănci pentru anul școlar 2023-2024. Autoritățile au făcut promisiuni că învățământul românesc se află pe un drum bun. Președintele Klaus Iohannis, aflat într-o școală din București, a subliniat că avem în sfârșit legi ale educației moderne care pun în practică viziunea proiectului “România Educată”.

Șeful statului a subliniat că o Românie competitivă poate fi realizată doar prin educație de calitate, accesibilă tuturor elevilor și studenților. “Sunteți primele generații care vor beneficia de reformele aplicate odată cu noul cadru legislativ care urmărește obiective îndrăznețe”, le-a transmis Iohannis elevilor.

News Moldova îți recomandă și ...   Botoșăneancă, victima unui grav accident rutier, transferată în comă profundă la un spital din Iași


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top