fbpx
Connect with us

Faimosul pianist Richard Clayderman, creator al unui nou stil muzical, sosește în Botoșani pentru un concert unicat

richard clayderman - News Moldova

Botosani

Faimosul pianist Richard Clayderman, creator al unui nou stil muzical, sosește în Botoșani pentru un concert unicat


Richard Clayderman este recunoscut în Cartea Recordurilor drept cel mai prolific pianist din toate timpurile, cu o cifră de vânzări de peste 150 de milioane de albume la nivel global

Cunoscut pentru crearea unui stil muzical revoluționar numit “New Romantic,” acest muzician a obținut nu mai puțin de 340 de discuri de aur și platină.

Maestrul francez al pianului, Richard Clayderman, va susține un recital în august în Botoșani, cu ocazia celei de-a doua ediții a Festivalului Instituțiilor de Cultură. Acest festival ambițios a fost inițiat anul trecut de Primăria municipiului Botoșani, în colaborare cu Filarmonica de Stat “George Enescu” și celelalte instituții de cultură subordonate primăriei.

News Moldova îți recomandă și ...   Botoșănenii strigă în stradă pentru a 3-a zi - durerea Alexandrei. Autoritățile tac, oamenii cer dreptate

richard clayderman.jpeg2 - News Moldova

„Motivat de faptul că vrem să păstrăm acest eveniment la cel mai înalt nivel, împreună cu colegii de la Filarmonica George Enescu Botoșani, anul acesta la cea de-a doua ediție a Festivalului Instituțiilor de Cultură am invitat artiști de anvergură internațională. Ne dorim să încântăm botoșănenii cu prestații memorabile și le mulțumesc colegilor de la instituțiile de cultură pentru determinare”, a declarat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Evenimentul, care se va desfășura în Centrul Istoric în intervalul 17 – 19 august 2023, îi are pe pianistul Richard Clayderman în rolul principal.

News Moldova îți recomandă și ...   Primăria Municipiului Botoșani anunță un nou proiect în valoare de 6.102.436 de lei pentru construirea unui Centru de Zi pentru persoanele vârstnice

Pe lista artiștilor invitați să participe la Botoșani se numără și trupa Amadeus, formația vocală de operă pop Brio Sonores.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top