fbpx
Connect with us

FC BOTOȘANI, prima ECHIPĂ de FOTBAL din ţară care a lansat NFT-uri, și-a prezentat NOUL LOT

WhatsApp Image 2022 07 11 at 09.29.27 1 - News Moldova

Botosani

FC BOTOȘANI, prima ECHIPĂ de FOTBAL din ţară care a lansat NFT-uri, și-a prezentat NOUL LOT


Ieri, 10.07.2022, pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor din județul Botoșani, FC Botoșani și-a prezentat lotul cu care va aborda noul sezon competițional

Cu ocazia acestui eveniment, Valeriu Iftime a anunțat lansarea proiectului „Football Club & Business Talks”, un cerc privat la Conacul Zăicești, la care vor avea acces sponsorii și partenerii FC Botoșani.

„Există modele în toată lumea care ne arată cum fotbalul se îmbină cu lumea business-ului. În Franța, spre exemplu, înainte sau după un meci, e sărbătoare. Acolo, un meci de fotbal nu este doar un meci ce se joacă 90 de minute.

Este o întreagă desfășurare de evenimente ce au loc și înainte, și după, unde oameni de afaceri se întâlnesc și socializează.  La fel ne propunem și noi la FC Botoșani: să avem întâlniri între oameni de afaceri, întâlniri în care să vizionăm meciuri împreună, să discutăm despre fotbal, chestiuni economice și nu numai, să petrecem 1-2 ore împreună la o masă mai deosebită, să fim între microbiști și să devenim mai mult decât atât.

FC BT e1657520832789 - News Moldova

Fotbalul este, într-adevăr, un subiect care poate concentra sau, să spunem, poate omogeniza, poate conecta oamenii de business. Astfel, ne dorim ca fotbalul însuși să creeze, de fapt, argumente pentru a ne sinergiza energiile și a face business împreună, unii în favoarea altora și chiar în favoarea comunității”, a declarat Valeriu Iftime.

News Moldova îți recomandă și ...   Dosarul penal în care a fost judecată ELSACO ELECTRONIC SRL nu a afectat imaginea firmei. Elsaco a încheiat contracte de atribuire prin licitație în valoare de 270 milioane de lei în acest an

FC Botoşani este prima echipă din România care a lansat un proiect NFT, iar realizatorul acestui proiect este Iulian Jalbă.

„În realizarea NFT-ului, m-am axat pe ideea de poveste, să avem ceva în spate. O poveste care să rezoneze şi cu jucătorii şi cu echipa de fotbal, făcându-i să lupte mai mult şi să-i motiveze, să aibă rezultate mai bune, dar totodată şi cu publicul şi cu suporterii. Şi atunci am creat împreună povestea ”Heroes` Journey”, care reprezintă foarte bine identitatea şi ADN-ul echipei şi clubului FC Botoşani, şi totodată puterea şi potenţialul să ducă mai departe valorile clubului FC Botoşani fiind un plan foarte puternic nu numai local, cât şi naţional.

FC BOTOSANI e1657520735949 - News Moldova

NFT-ul este o operă digitală, care poate să rezoneze atât cu iubitorii de fotbal, cât şi cu oamenii care nu au neapărat legătură cu fotbalul, pentru că rezonează cu traiectoria eroului. Practic este şi o poveste de viaţă, pentru că fiecare erou trece prin anumite etape de dezvoltare, cu probleme, unde este nevoit să se reinventeze şi să reînveţe anumite lucruri şi la sfârşit reuşeşte să aibă rezultate excepţionale. Se pliază foarte bine cu principiul de fotbal, pentru că fiecare jucător este un erou, dă totul pe teren, iar toţi lucrează împreună, pentru că doar împreună pot aduce rezultate clubului şi să facă suporterii mulţumiţi.

Se poate plia, însă, foarte bine şi pentru persoanele care nu sunt neapărat iubitoare de fotbal sau de alte sporturi şi aici am vrut să ne creăm o operă de artă care să fie disponibilă atât digital, cât şi printată, să fie disponibilă în anumite incinte, unde oamenii când o văd să intre într-o călătorie imaginară. Dacă reuşim să ofere un impuls, un imbold, persoanei care vizionează opera asta, atunci înseamnă că am reuşit”, a declarat Iulian Jalbă.

News Moldova îți recomandă și ...   Dezbatere publică, la Botoșani, privind Acordul de Mediu pentru tronsonul de autostradă Pașcani - Suceava

 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top