Connect with us

FIRMELE din IAȘI abonate la contracte cu statul au ajuns și la BOTOȘANI! ISCONPRO SRL va elabora documentația tehnică pentru AMENAJAREA zonei Aleea Nucului din municipiu

Botosani

FIRMELE din IAȘI abonate la contracte cu statul au ajuns și la BOTOȘANI! ISCONPRO SRL va elabora documentația tehnică pentru AMENAJAREA zonei Aleea Nucului din municipiu

Primăria municipiului Botoșani a demarat procedurile amenajarea zonei Aleea Nucului din municipiu

Aleea Nucului, o zonă de la periferiea municipiului Botoșani va fi reabilitată. Va fi amenajată o zonă de recreere cu  spații de joacă, zone de sport, spații de relaxare, zonă verde și alei pietonale.

Astfel, primăria municipiului Botoșani urmărește implementarea obiectivului de investiții „Îmbunătățirea regenerării fizice, economice și sociale a comunităților marginalizate – amenajare zonă de recreere Aleea Nucului nr. 12 A în municipiul Botoșani”.

A fost scoasă la licitație elaborarea documenntației tehnice și a fost desemnată firma câștigătoare. Valoarea estimată a serviciilor de elaborare a documentației tehnice este de 28.500 RON. Firma care și-a adjudecat contractul este ISCONPRO SRL din Iași. 

Obiectul contractului de servicii constă în elaborarea Proiectului tehnic și acordarea serviciilor de asistență tehnică din partea proiectantului pe parcusul derulării proiectului.

Zona de pe Aleea NUCULUI din municipiul Botoșani, va fi REABILITATĂ

ISCONPRO SRL, 3 angajați și un profit de peste 78.000 RON 

ISCONPRO SRL este o firmă de consultanță din Iași. Societatea este înființată în 2018 și are drept obiect principal de activitate „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”. Administratorii firmei ieșene sunt Iulian și Ionela Silvia PRICOP, fiecare dintre ei deținând 50% din acțiuni.

Firma are 3 angajați, iar pentru 2020 a declarat un profit net de 78.127 RON la o cifră de afaceri de 516.032 RON.

De asemenea, cei doi administratori, Iulian și Ionela Silvia PRICOP mai dețin o firmă cu același obiect de activitate, ISCONPRO HD SRL. Societatea este înființată în luna septembrie a anului 2020. Cu un singur angajat, la capitolul cifre firma a declarat un profit net de 23.976 RON la o cifră de afaceri de 39.500 RON.

Totodată, la aceeași adresă din Iași mai are sediul o a treia firmă, ISCONPRO AG SRL. Societatea apare ca fiind înființată în luna martie a anului 2021 și nu sunt disponibile date financiare sau despre administratori.

Contracte de peste 1.000.000 RON cu instituțiile statului în aproape 3 ani de activitate

Cu un obiect de activitate vast, firma din Iași bifează numeroase contracte cu instituțiile statului. În mare parte, contractele vizează elaborarea documentației tehnice pentru diferite proiecte.

Firma a câștigat contracte atât prin licitație publică cât și prin atribuire directă. Din iulie 2019 și până în luna iunie 2021, prin licitație publică, ISCONPRO SRL a încasat peste 500.000 RON dintr-un număr de 5 contracte. De asemenea, din octombrie 2018 și până în iunie 2021, prin atribuire directă, firma de consultanță din Iași a bifat un număr de 17 contracte de unde a încasat 884.050 RON. 

Firma din Iași prinde contracte cu precădere în județele din regiunea Moldovei. Cu toate acestea, ISCONPRO SRL  a bifat un contract la Slobozia și unul la Bistrița Năsăud.  Și administrațiile publice din județul Botoșani reprezintă o sursă de venit pentru firma ISCONPRO SRL din IAȘI.

În 2018, municipiul Botoșani a plătit către ISCONPRO SRL 19.500 RON  pentru expertiza tehnică a unui imobil. De asemenea, anul trecut firma din Iași a încasat de la DGSAPC Botoșani 67.500 RON pentru elaborarea unui proiect tehnic.

De asemenea, prin firma ISCON PRO HD SRL, administratorii Iulian și Ionela Silvia PRICOP au bifat anul trecut 6 contracte doar la primăriile Ștefănești și Flămânzi din Botoșani.

Primăria ȘTEFĂNEȘTI a atribuit către ISCON PRO HD nu mai puțin de 4 contracte în valoare totală de 18.000 RON. Pentru studiu de fezabilitate și elaborarea documentației tehnice pentru amenjarea curții interioare  Liceului „Nicola Bălcescu”, primăria FLĂMÂNZI a plătit către ISCONPRO HD 103.000 RON. 

Tot ISCON PRO SRL va elabora documentația tehnică pentru RESTAURAREA Palatului Administrativ din SUCEAVA. Valoarea estimată a serviciilor de elaborare a documentației tehnice este de 187.000 RON.

Obiectul contractului de servicii constă în elaborare a Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții (DALI), inclusiv a studiilor topografic, geotehnic, istoric și a documentațiilor pentru avize-faza DALI, pentru obiectivul de investiții „Consolidare, restaurare, reabilitare și dotare Palat Administrativ, județul Suceava” în conformitate cu cerințele din caietul de sarcini și ale legislației din domeniu.

FIRMELE din IAȘI abonate la contracte cu statul au ajuns și la SUCEAVA! ISCONPRO SRL va elabora documentația tehnică pentru RESTAURAREA Palatului Administrativ din SUCEAVA

Iulian PRICOP, asociat cu liberalul botoșănean Eusebiu CILIBIU! Numeroase contracte cu statul pentru firma celor doi, CONEXPERT NORD EST SRL

De asemenea, Iulian PRICOP este și administrator în firma din Botoșani CONEXPERT NORD EST SRL. Acesta deține 50% din acțiuni, iar restul de 50% din acțiuni sunt deținute de liberalul botoșănean Laurențiu Eusebiu CILIBIU.

CONEXPERT NORD SRL este înființată la sfârșitul anului 2018. În 2019, firma a fost într-o stare latentă, nefiind disponibile date financiare. În 2020, cu o ascensiune fulminantă, firma condusă de CILIBIU declara un profit de 261.768 RON la cifră de afaceri de 1.686.614 RON.

Cu un număr total de angajați 10, începând cu anul 2020, CONEXPERT NORD SRL a dat startul contractelor cu statul. Pentru construirea unui teren de sport multifuncțional în orașul FLĂMÂNZI, CONEXPERT NORS SRL a încasat peste 400.000 RON.

Apoi, anul acesta au urmat contractele cu primăria ȘTEFĂNEȘTI. Pentru realizarea rețelei de canalizare și construirea unui gard care să împrejmuiască Centrul de zi din orașul Ștefănești, CONEXPERT NORD SRL a încasat de la primărie peste 162.000 RON.

AFACERI de familie la primăria botoșăneană, ȘTEFĂNEȘTI! Contracte POLITICE pentru familia CILIBIU

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top