fbpx
Connect with us

Fostul europarlamentar BOTOȘĂNEAN, Mihai ȚURCANU, vizat de DNA pentru fapte de CORUPȚIE

Botosani

Fostul europarlamentar BOTOȘĂNEAN, Mihai ȚURCANU, vizat de DNA pentru fapte de CORUPȚIE


Astăzi, 13.05.2022, la sediul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Botoșani, a avut loc o serie de percheziții efectuată de Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA)

Se pare că Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au efectuat perchezții și la locuința directorului instituției, Mihai Țurcanu.

Potrivit DNA procurorii efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada decembrie 2020 – mai 2022.

News Moldova îți recomandă și ...   PERCHEZIȚII la locuința viceprimarului comunei botoșănene Bălușeni, Sorin Mihai Chiron. Câini găsiți cu urechile și cozile tăiate

„În cursul zilei de 13 mai 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții în patru locații dintre care una este sediul unei instituții publice, iar restul domiciliile/sediile unor persoane fizice și juridice situate pe raza județului Botoșani, precum și la domiciliul unei persoane fizice din București”, informează DNA. 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top