fbpx
Connect with us

Fostul manager al Spitalului din Botoșani, demis în urma morții Alexandrei Ivanov, numit director executiv adjunct al AJOFM

Fostul manager al Spitalului din Botoșani, demis în urma morții Alexandrei Ivanov, numit director executiv adjunct al AJOFM - News Moldova

Botosani

Fostul manager al Spitalului din Botoșani, demis în urma morții Alexandrei Ivanov, numit director executiv adjunct al AJOFM

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Călin Angel Iulian, fostul director al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, demis în urma scandalului legat de moartea Alexandrei Ivanov ca urmare a neglijenței medicale, a fost deja numit DIRECTOR EXECUTIV ADJUNCT al  Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani, funcție pe care o deținea încă din 2018, dinainte de a fi numit manager la „Mavromati”

Directorul executiv al AJOFM Botoșani a confirmat că, începând cu 7 septembrie, Călin Iulian Angel a solicitat ridicarea suspendării și revenirea în vechea funcție.

Consiliul Județean Botoșani a decis să îl demită pe managerul Spitalului Județean „Mavromati” pe 23 august, la numai o lună după ce acesta a fost numit în funcție, cu toate că nu avea nicio legătură cu domeniul medical.

De ce a murit Alexandra la maternitatea din Botoșani? Afecțiunile dezvăluite de medicii legiști!

Călin Iulian Angel este de profesie lăcătuș mecanic, are diplomă în management, pe care a obținut-o la vârsta de 41 de ani. El a fost, de asemenea, secretar de stat din partea PSD în Ministerul Antreprenoriatului și Turismului până la instalarea Cabinetului Ciolacu.

În trecut, a ocupat funcția de viceprimar PSD al orașului Săveni și de director executiv adjunct al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani. A lucrat la AJOFM Botoșani din 1998, inițial ca consilier superior, iar din 2018 a ocupat funcția de director executiv adjunct.

Cu doar o zi înainte de a fi demis, Călin Iulian Angel își manifesta dorința de a descoperi adevărul și de a sancționa persoanele responsabile. El a afirmat că nu va ascunde sau proteja ceea ce s-a întâmplat și că nu va tolera comportamentul vinovat.

Moartea Alexandrei a generat proteste în rândul locuitorilor din Botoșani, care au ieșit în stradă și au organizat marșuri pentru a-și exprima nemulțumirea față de situația din spital.

Botoșănenii ies în stradă și cer dreptate pentru tânăra care și-a pierdut viața în maternitate

Aceștia au cerut sprijinul întregii țări și au împărtășit povești similare cu cea a Alexandrei, subliniind problemele existente în sistemul medical și comportamentul unor medici.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top