fbpx
Connect with us

Fostul manager de la Mavromati, Doina Caba, a depus o nouă cerere de eliberare din arest. Ce va decide Tribunalul Suceava?

Fostul manager de la Mavromati, Doina Caba, a depus o nouă cerere de eliberare din arest. Ce va decide Tribunalul Suceava? - News Moldova

Botosani

Fostul manager de la Mavromati, Doina Caba, a depus o nouă cerere de eliberare din arest. Ce va decide Tribunalul Suceava?

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Doina Caba, fostul manager al Spitalului Județean Mavromati, se află în arest încă de pe 14 decembrie, după ce a fost arestată în timpul unei percheziții efectuate de procurorii DNA la domiciliul său

Inițial reținută pentru 24 de ore, ulterior judecătorii au aprobat arestul preventiv până la jumătatea lunii ianuarie.

Curtea de Apel Suceava a respins recent recursul său, iar acum, prin avocatul său, Caba a depus o nouă acțiune în instanță pentru înlocuirea măsurii de arest preventiv, probabil cu arest la domiciliu. Această acțiune independentă va fi judecată azi, 3 ianuarie 2024, la Tribunalul Suceava.

Simultan, Mirela Focșa, secretara managerului, care și ea se află în arest preventiv, a înaintat o solicitare similară. Decizia judecătorilor cu privire la schimbarea măsurii de arest preventiv în cazul ambelor persoane va fi luată în ședința de miercuri.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top