fbpx
Connect with us

Gest impresionant de solidaritate din partea echipei FC Botoșani în sprijinul familiei Alexandrei Ivanov

82 - News Moldova

Botosani

Gest impresionant de solidaritate din partea echipei FC Botoșani în sprijinul familiei Alexandrei Ivanov


Echipa de fotbal FC Botoșani a demonstrat un exemplu notabil de solidaritate și empatie față de familia Alexandrei Ivanov. La meciul cu FC Hermannstadt, jucătorii botoșăneni au intrat pe teren purtând tricouri cu chipul Alexandrei și au afișat un banner emoționant în memoria tinerei mămici

Gestul lor a fost dublat de o licitație specială pentru tricoul lui Victor Dican, iar câștigătoarea, chiar sora fotbalistului, Ainhoa Dican, a făcut o donație impresionantă pentru ajutorarea familiei îndoliate.

News Moldova îți recomandă și ...   DECLARAȚII de AVERE 2023 | Cosmin-Ionuț ANDREI, Primarul municipiului BOTOȘANI

Tricoul lui Victor Dican, purtat cu mândrie și semnat de mijlocașul clubului, a fost scos la licitație, iar suma de 2400 de lei a fost oferită de către sora lui, Ainhoa Dican. Banii obținuți din această licitație au fost imediat direcționați către familia Alexandrei, contribuind astfel la sprijinirea lor într-un moment de cumplită durere și pierdere.

80 - News Moldova

Este important de menționat că acest gest impresionant vine în contextul tragic al decesului Alexandrei Ivanov în data de 18 august.

News Moldova îți recomandă și ...   Plan pus la cale de o adolescentă din Botoșani: A părăsit domiciliul și a informat poliția că a fost răpită și că se simte amenințată în privința vieții sale

83 - News Moldova

Tânăra femeie a fost adusă la maternitatea Spitalului Județean de Urgență Botoșani cu dureri și hemoragie, fiind însărcinată în șase luni. Cu toate acestea, a fost lăsată să aștepte timp de 7 ore pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

În cele din urmă, Alexandra Ivanov a decedat în secția de ATI a spitalului în jurul orei 8 dimineața.

De ce a murit Alexandra la maternitatea din Botoșani? Afecțiunile dezvăluite de medicii legiști!

Investigațiile legate de acest tragic eveniment sunt în curs de desfășurare, iar medicul de gardă din noaptea respectivă este acum subiectul unei anchete, deși nu a fost încă pus sub acuzare. Multiple instituții investighează cazul pentru a se asigura că astfel de tragedii nu vor mai avea loc.

News Moldova îți recomandă și ...   O femeie din Botoșani s-a SINUCIS sub privirile polițiștilor. Ce a determinat-o să recurgă la gestul extrem


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top