fbpx
Connect with us

Închisoare PE VIAȚĂ pentru un bărbat din Botoșani care a comis O DUBLĂ CRIMĂ, apoi și-a convins fiica vitregă, pe care o abuza, să-și asume vina!

- News Moldova

Botosani

Închisoare PE VIAȚĂ pentru un bărbat din Botoșani care a comis O DUBLĂ CRIMĂ, apoi și-a convins fiica vitregă, pe care o abuza, să-și asume vina!


Un caz cutremurător de crimă și abuz sexual a condus la pronunțarea unei sentințe de închisoare pe viață pentru un individ din județul Botoșani. Bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost găsit vinovat de comiterea unei duble crime în aprilie 2022, în comuna Cristinești. Victimele sale au fost o femeie de 54 de ani și mama acesteia, în vârstă de 84 de ani

Conform anchetatorilor, fiica vitregă a bărbatului, în vârstă de doar 13 ani în momentul tragediei, a fost implicată în acest episod tragic. Potrivit informațiilor furnizate de StiriProTv, fata a fost acuzată că ar fi furat bani din casa victimelor, iar aceste acuzații au dus la un act violent din partea tatălui vitreg.

Furios din cauza presupuselor furturi, individul a pătruns în locuința femeilor și le-a ucis cu un cuțit. Încercând să scape de consecințe, criminalul și-a manipulat fiica vitregă, convingând-o să-și asume vina, invocând statutul ei de minoră și asigurând-o că nu va fi pedepsită.

Cu toate acestea, anchetatorii au adunat dovezi solide și au efectuat necropsia, descoperind că bărbatul este vinovat de cele două crime și că fiica vitregă a fost supusă la acte de viol și abuz sexual timp de un an.

Sentința de închisoare pe viață pentru omor calificat, viol și agresiune sexuală a fost contestată de avocații desemnați din oficiu, iar cazul va fi analizat de Curtea de Apel Suceava.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top