fbpx
Connect with us

Intervenție promptă a Urban Serv pentru deszăpezirea străzilor din Botoșani

drum cu zapada iarna botosani2 scaled 1 scaled - News Moldova

Botosani

Intervenție promptă a Urban Serv pentru deszăpezirea străzilor din Botoșani


Județul Botoșani a intrat de duminică sub alertă cod galben de ninsori. În acest context, utilajele Urban Serv au ieșit pe străzi pentru acțiunile de deszăpezire

Gabriel Tănase, directorul Urban Serv, a afirmat că operațiunile de deszăpezire au fost efectuate în conformitate cu programul stabilit, iar echipa va continua să lucreze neîntrerupt până la încetarea avertismentelor cod galben.

,,S-a intervenit cu 10 utilaje la carosabil și 3 utilaje la trotuare, dotate cu lama și sararite. Se intervine conform programului de deszapezire, cu intervenții și pe străzile secundare din lista anexă. Până marți dimineața, municipiul Botoșani se află sub incidența unui cod galben astfel încât vom lucra încontinuu. Nu au fost semnalate probleme de circulație pe raza municipiului Botoșani”, a specificat Gabriel Tanase, directorul Urban Serv.

Conform declarației sale, Urban Serv dispune de cantități adecvate de material antiderapant și are capacitatea de a le suplimenta, dacă este necesar.

,,Dispunem de aproximativ 500 tone de material antiderapant pe stoc și posibilitate de comandă suplimentară în baza acordului cadru”, a adăugat Tanase.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top