Connect with us

Ioan-Constantin CIOBANU: „Unde nu-i cap,vai de picioare”

Botosani

Ioan-Constantin CIOBANU: „Unde nu-i cap,vai de picioare”

Decembrie 2020 a fost luna în care românii și-au ales parlamentarii pentru următorii 4 ani. În momentul în care și-au exprimat votul probabil s-au gândit că guvernarea va dura tot 4 ani. Din păcate, au căzut în plasa întinsă de tandemul PNL și USR.

Au promis că vor guverna pentru „binele românilor”, că vor face reforme, că economia va dudui, că va curge lapte și miere. Au trecut DOAR 10 luni, iar România e într-o criză continuă.

Parcă am intrat în anul crizelor declanșate de politicieni iresponsabili. Avem criza economică, sanitară, socială și, colac peste pupăză, criza politică. Toate cauzate de „noii oameni politici” de la USR, cu sprijinul considerabil al valului nou de politicieni din PNL.

Atât de multă iresponsabilitate în Parlamentul României nu am văzut în ultimii 30 de ani. Poate doar la PDL-ul lui Băsescu să mai fi fost așa ceva, când ne-au aruncat și ei într-o criză din care cu greu ne-am revenit.

Stau și mă gândesc, cum ar fi arătat azi Parlamentul României dacă românii nu cădeau în mrejele useriste și peneliste? Desigur, faptul că ALDE nu e azi în Parlament nu este din cauza românilor. Greșelile noastre au contribuit la această situație. Sunt greșeli pe care le-am recunoscut, le-am analizat și pe care le vom îndrepta. De aceea, alături de o nouă conducere, ALDE a pornit un nou proiect politic, unul de reconstrucție.

România are nevoie de partide responsabile și partide capabile să gestioneze situații dificile. ALDE are asemenea oameni. Doar că, acum, suntem pedepsiți ca timp de încă aproape 3 ani să îi suportăm pe acești politruci iresponsabili care au făcut parte dintr-o coaliție a deziluziilor. La USR s-a văzut amatorismul, la PNL interesul politic.

În toată configurația aceasta, unde sunt românii? Nicăieri! Ei doar trebuie să îndure dezastrul lăsat în urmă de Barna și întreaga lui gașcă useristă.

Ioan-Constantin Ciobanu – Consilier Local ALDE Comuna Havârna

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top