fbpx
Connect with us

Ion ȘTEFANOVICI: “Mihai Gadea a vrut sa compromita miscarea de protest! Danut ANDRUS a facut bine ca a plecat din emisiunea de la ANTENA 3”

danut andrus 640x400 1 - News Moldova

Botosani

Ion ȘTEFANOVICI: “Mihai Gadea a vrut sa compromita miscarea de protest! Danut ANDRUS a facut bine ca a plecat din emisiunea de la ANTENA 3”


Scandal la Antena 3: Dănuț Andruș, unul dintre liderii fermierilor protestatari, a plecat din emisiune: „M-ați chemat să mă puneți în mașina de tocat carne a acestei televiziuni”

danut andrus 640x400 1 - News Moldova

Cam asa au sunat titlurile din media bucureșteană astăzi. Presa națională, beneficiară a unor contracte de publicitate cu multe zerouri încheiate cu partidele politice, firmele de casă ale acestora și chiar cu Guvernul României s-au mobilizat în direcția discreditării totale a liderilor protestarilor emanați din rândul fermierilor și transportatorilor români.

Pentru că fermierul botoșănean Dănuț ANDRUȘ este cel mai vizibil și mai vocal la acest moment, toate tunurile au fost puse pe el.

Danut Andrus, lider al protestelor fermierilor din România, a fost prezent aseară în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3 CNN, de unde a plecat chiar in timpul transmisiunii în direct.

Emisiunea a adus în discuție faptul că Andruș nu este doar un simplu protestatar, ci si un membru fondator al unui partid politic intitulat „Fermierii și Antreprenorii”, înregistrat oficial.

Danut Andruș a explicat în emisiune că înființarea partidului nu are nici o legatură cu protestele. Această declaratie a generat o dispută cu mai multi invitați, care au dezătut revendicările protestatarilor și folosirea acestora în context politic.

Permiteți-mi să mă retrag. Atâta timp cât dumneavoastră m-ați chemat aici, în aceasta emisiune, ca să mă puneți în mașina de tocat carne a acestei televiziuni, ar trebui să vă gândiți că problemele reale ale societății nu sunt ceea ce faceti voi astăzi aici”, a declarat Dănuț Andruș.

Ion ȘTEFANOVICI: “Mihai Gâdea a vrut să compromită mișcarea de protest! Dănuț ANDRUȘ a făcut bine că a plecat din emisiunea de la ANTENA 3”

ion stefanovici capdr 1 - News Moldova

Ion ȘTEFANOVICI, Președintele Centrului de Analiză și Planificare a Dezvoltării Regionale: “Dănut Andruș este moldovean de-al meu. Stiu unde stă si dacă ne face de rușine, mă duc personal să-i bat obrazul. Dar nu cred că este cazul!! S-au pornit mulți să-l bălăcărească. Așa se întamplă mereu. Ce voiau unii? Să stea ca prostul în stradă și să aștepte sa fie băgat în seamă. A găsit o deschidere la TV și o folosește. Nu ăsta era scopul? Să se facă cunoscute problemele fermierilor și transportatorilor?
În mod normal nu aș prelua personal și difuza mesajul lui Andruș sau al celorlalți protestari, dar pentru că există o încercare de boicot general în cea mai mare parte a mass-mediei din București în legătură cu acțiunile de protest trebuie să îi ajutăm să își propage mesajele, lupta și cursul real al discuțiilor pe care le au cu reprezentanții guvernamentali.

După atâtea zile și nopti petrecute în stradă, în frig și departe de familii, încă sunt duși cu vorba!! Dar par să fie hotărâți să nu cedeze și pentru asta îi felicit!!

ESTE ACEASTA PRIMA ACȚIUNE DE PROTEST DIN ULTIMII 34 DE ANI HOTĂRÂTĂ DAR ȘI JUSTIFICATĂ DE UN INTERES PUR ROMÂNESC???

Dacă răspunsul vostru este DA, atunci, ca și contribuție personală putem măcar sa îi sprijinim distribuindu-le mesajele!! Contează și contează chiar foarte mult!!!”


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top