Connect with us

ISU Botosani, primire TRIUMFALA pentru Iulian ROTARU castigatorul maratonului „Ultra Bolivia Race”

Botosani

ISU Botosani, primire TRIUMFALA pentru Iulian ROTARU castigatorul maratonului „Ultra Bolivia Race”

Reintors acasa, Iulian Rotaru, câștigătorul ultramaratonului din Bolivia a fost felicitat de catre ISU Botoșani:„Am ales această zi 10, într-o lună de 10, pentru că esti un om de nota 10! Esti omul care  a doborât un record mondial, ești un campion al acestei lumi! Mă simt onorat pentru că suntem o echipă!”, i-a transmis Decebal Muraru, șeful ISU Botoșani.

Iulian Rotaru este un pompier botosanean care a doborat recordul mondial la una dintre cele mai grele competitii din lume desfasurata in Bolivia,„Ultra Bolivia Race”. Romanul a reuşit să se claseze pe locul I, cu un timp record de  de 23 de ore, 32 de minute şi 30 secunde,intr-un  parcurs 220 de km.

Iulian Rotaru a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături și l-au susținut, dedicand victoria copiilor cu autism a căror cauză o susține.

„Mulțumesc bunului Dumnezeu pentru că a îngăduit să intru într-o familie frumoasă: ISU Botoșani!”

„Mulțumesc din suflet  tuturor pentru că ați fost alături de mine, în special colegilor meu care au venit de acasă ca să mă susțină astăzi. Și în această cursă fiecare rugăciune a fost auzită, fiecare îmbrățișare a fost atinsă. A fost o cursă grea, ca și celelalte de alfel, dar parcă cea din Bolivia le-a întrecut pe toate. Cel puțin 30 de grade a fost diferența dintre zi și noapte, 9 ore diferența de fus orar, două zile doar prin aeroporturi, escale, zboruri. Cel mai lung zbor a durat aproape 17 ore, între Columbia-Bogota-Istanbul la care se adaugă 4050 metri diferență de nivel altitudine și o saturație de 69-70 timp de 20 de zile cât am stat în Bolivia”, a transmis Iulian Rotaru.

 

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top