fbpx
Connect with us

Iulian COJOCARU, fiul patronilor de la POPAS CUCORĂNI Botoșani, MORT în ACCIDENT de mașină, va fi ÎNMORMÂNTAT MARȚI

Iulian COJOCARU, fiul patronilor de la POPAS CUCORĂNI Botoșani, MORT în ACCIDENT de mașină, va fi ÎNMORMÂNTAT MARȚI - News Moldova

Botosani

Iulian COJOCARU, fiul patronilor de la POPAS CUCORĂNI Botoșani, MORT în ACCIDENT de mașină, va fi ÎNMORMÂNTAT MARȚI


Cunoscutul saxofonist mort în accident duminică dimineață va fi înmormântat mâine, 25 mai a.c.

Iulian Cojocariu, tânărul saxofonist și fiul patronilor de la Popasul Cucorăni, decedat într-un cumplit accident duminică dimineață va fi înmormântat mâine, 25 mai a.c.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost depus deja la Biserica „Sf. Ilie” din Dealu Mare, Dorohoi.

Iulian Cojocaru, fiul patronilor de la Popasul Cucorăni, a decedat duminică dimineață într-un cumplit accident rutier produs pe raza localității Cervicești

Reamintim că Iulian Cojocaru a murit duminică dimineață într-un cumplit accident de mașină, la doar 28 de ani.

Acesta se întorcea de la Dorohoi spre Botoșani iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcției și  mașina acestuia a ieșit de pe carosabil și a intrat într-o curte.

Maşina a lovit o placă de beton aflată în curtea respectivă, iar şoferul a fost proiectat în afara autoturismului, prin parbriz.

El a decedat la scurt timp după producerea accidentului, în ciuda manevrelor de resuscitare făcute de echipajele de prim-ajutor sosite la faţa locului.

La fața locului a ajuns un echipaj de la descarcerare și o ambulanță dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața

„În cauză, se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate toate circumstanțe producerii accidentului. În funcție de rezultate, va fi dispusă o soluție procedurală”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Acesta era singur în mașină la momentul producerii accidentului.

Iulian Cojocariu era căsătorit și avea și un copil de 3 ani.

Iulian Cojocaru, un cunoscut și îndrăgit saxofonist

Tânărul de 28 de ani din Botoșani era un cunoscut saxofonist. După moartea fulgerătoare a acestuia, mesajele de condoleanțe au curs pe rețelele de socializare.

„Sunt absolut consternat de când am aflat că tânărul saxofonist din județul Botoșani, Iulian Cojocaru, de 28 de ani, fiul dnei Gabriela Cojocaru, excelentă gazdă și desăvârșit administrator la Popas Cucorani – cel mai cunoscut restaurant din zona de nord a Moldovei, și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier.

Am avut bucuria uriașă să susțin, în primăvară, un show alături de fiica mea, Enache Diana  și de Rares Varniote  (Alb-Negru),  la ei acasă, la acest unic popas. Admirabilă familie!  Am avut ocazia să-l cunosc pe Iulian. Un munte de talent. Un tânăr cu un bun simț extraordinar și o dragoste imensă pentru ARTĂ. Astfel de situații te lasă fără cuvinte. Dumnezeu să-l odihnească în Lumina Lui! Să-i fie țărână ușoară!”, este mesajul transmis de artistul Adrian ENACHE.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top