Connect with us

Locuitorii orașului FLĂMÂNZI din județul BOTOȘANI primesc APA cu PORȚIA: 3 ORE DIMINEAȚA, 4 SEARA

Botosani

Locuitorii orașului FLĂMÂNZI din județul BOTOȘANI primesc APA cu PORȚIA: 3 ORE DIMINEAȚA, 4 SEARA

Cetățenii orașului Flămânzi și comunelor Cristești, Bălușeni, Draxini și Copălău vor primi apă din rețeaua publică de alimentare după un program stabilit de operator

Se pare că operatorul regional va furniza apă în orașul Flămânzi, după următorul program:

  • de luni pâna vineri și duminică în intervalul orar 06:00-09:00
  • sâmbată în intervalul orar 17:00-21:00.

Pentru localitățile Cristești, Bălușeni, Draxini și Copălău furnizarea apei va fi asigurată în funcție de debit, zilnic în intervalul orar 09:00-16:00.

„Având în vedere lipsa precipitațiilor și temperaturile ridicate din ultima perioadă care au dus la creșterea consumului de apă, S.C. NOVA APASERV S.A. Botoșani este în imposibilitatea de a asigura, pe rețelele de distribuție din sistem, un volum de apă suplimentar care să acopere necesarul din această perioadă.

De asemenea, în vederea asigurării continuității serviciului public de alimentare cu apă în condiții optime, S.C. NOVA APASERV S.A. Botoșani a transmis prin mass-media un comunicat către toți utilizatorii de pe întreaga arie de operare a societății, respectiv cei alimentați din sursele de apă Prut și Siret cu privire la folosirea apei numai pentru consum menajer și nu pentru udarea culturilor agricole, a gazonului, umplerea bazinelor și a diverselor recipiente folosite în alte scopuri decât cele prevăzute în contract, deoarece din motive tehnice societatea nu poate asigura un debit mai mare decât cel proiectat la data executării rețelei de apă.

În prezent sunt localități importante cu aglomerări mari de populație, aflate la capetele de coloane ale aducțiunilor principale care nu beneficiază de furnizarea apei 24h/24, din cauza utilizării excesive a apei în diferite scopuri, altele decât cele prevăzute în contract”, motivează compania Nova Apaserv.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Botosani

- citeste versiunea e-paper -

Economic magazine Moldova Invest

- Read the e-paper version -

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top