fbpx
Connect with us

Mărturii dureroase ale tatălui Petronelei, eleva din Botoșani ucisă cu 32 de lovituri de cuțit

img 1 1 - News Moldova

Botosani

Mărturii dureroase ale tatălui Petronelei, eleva din Botoșani ucisă cu 32 de lovituri de cuțit


În 2018, o altercație între doi adolescenți avea să ducă la o tragedie cutremurătoare. O activitate care trebuia să fie plăcută s-a sfârșit cu moartea prin înjunghiere a Petronelei Mihalachi

Petronela Mihalachi, în vârstă de 18 ani, și Bogdan Ionel, de 16 ani, s-au deplasat într-o pădure din Botoșani pentru a realiza o ședință foto. Însă, situația a escaladat când tânăra i-a reproșat băiatului că pozează inadecvat și, mai mult, fata a adus și jigniri iubitei acestuia.

Acesta a reacționat violent și a înjunghiat-o mortal pe Petronela, cu 32 de lovituri de cuțit. Între timp, agresorul a fost deja eliberat din detenție, dar durerea și suferința tatălui rămân puternic resimțite.

Petrică Mihalachi încă deplânge pierderea fiicei sale. Bărbatul merge chiar și în miez de noapte la cimitir.

Petronela, elevă la Colegiul Economic “Octav Onicescu” din Botoșani, a fost însoțită de către agresorul ei, Bogdan Ionel, într-o pădure de pe lângă cimitirul Pacea pentru a participa la o sesiune foto. Deși Petronela era obișnuită să pozeze pentru el, conflictul spontan dintre cei doi a escaladat rapid într-o tragedie fără margini. Cu un comportament violent, tânărul de 16 ani a înjunghiat-o pe fată de 32 de ori în gât, pe față și pe mâini. Rana provocată la inimă a fost fatală.

După comiterea oribilei crime, agresorul a fugit de la locul faptei, iar cadavrul Petronelei a fost descoperit în marginea pădurii de către un localnic care își plimba câinele în zonă.

Anul acesta, în martie, Bogdan Ionel a fost eliberat din Penitenciarul Educativ Tichilești, după ce și-a ispășit jumătate din pedeapsa inițială de 9 ani de închisoare.

În timp ce agresorul a fost eliberat, Petrică Mihalachi suferă în continuare pentru pierderea ireparabilă a fiicei sale. „Nu mai sunt om pentru tot restul vieții. Nu mai pot, nu știu de unde mai am putere. Durerea nu se va estompa niciodată. Nu mă mai pot concentra la nimic. Pentru mine, totul s-a terminat”, a declarat Petrică Mihalachi, potrivit Gândul.

Referitor la pedeapsa redusă primită de asasinul Petronelei, Petrică Mihalachi a precizat că aceasta este extrem de mică. De asemenea, el a adăugat că își vizitează fiica noaptea la cimitir și păstrează un tablou al ei pe holul casei, dialogând cu aceasta de fiecare dată când intră în casă.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top