Connect with us

Mesaj de condoleanțe din partea Filialei ALDE BOTOȘANI

Botosani

Mesaj de condoleanțe din partea Filialei ALDE BOTOȘANI

Filiala ALDE Botoșani transmite sincere condoleanțe familiei pentru pierderea unui om drag, domnul inginer Radu Judele 

În aceste momente grele suntem alături de colegul nostru, Radu Judele, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a tatălui său și transmitem cele mai sincere condoleanțe familiei îndoliate. Pierderea unei persoane iubite  lasă o durere pe care nimeni nu o poate vindeca, dar în cazul de față știm că a fost o legătură specială între tatăl și fiul , care s-au identificat în această viață sub același nume și prenume.

Domnul inginer Radu Judele(senior), la vârsta de 68 de ani, a decedat miercuri, în urma unui infarct, lăsând în urmă durere și întristare atât pentru întreaga familie, cât și pentru toți cei care l-au cunoscut, având în urmă o carieră demnă de apreciat, fiind absolvent al Facultății de Construcții din Iași, secția Căi Ferate, Drumuri și Poduri în anul 1977.

Precizăm faptul că regretatul domn ing. Radu Judele, a fost  director D.R.D.P. Iași în perioada 1997 – 2001, timp în care și-a adus contribuția în implementarea unor investiții importante în infrastructura rutieră regională,  precum și în inovația „Dizpozitiv de striere și protecție a îmbrăcăminților din beton de ciment”, din postura de coautor.

            Dumnezeu să-l aibă în pază și să-l odihnească în pace!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top