fbpx
Connect with us

Noi detalii despre starea copilului de 3 ani, aruncat de mama lui de la etajul unui hotel din Botoșani

6 - News Moldova

Botosani

Noi detalii despre starea copilului de 3 ani, aruncat de mama lui de la etajul unui hotel din Botoșani


Au apărut noi detalii în cazul micuțului de 3 ani, care a ajuns într-o stare critică la spital după ce mama sa s-a aruncat cu el și fratele său de la un balcon al unui hotel din Botoșani

Inițial, copilul a fost adus la spital pe 21 august, în urma incidentului tragic. Fratele său, care a fost de asemenea implicat, nu a supraviețuit, dar băiatul a fost internat în stare foarte gravă la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

News Moldova îți recomandă și ...   DSP Botoșani investighează moartea Alexandrei, decedată în urma presupusei neglijențe medicale

La momentul respectiv, medicii au indicat că intenționează să efectueze o intervenție chirurgicală în speranța de a îmbunătăți starea copilului, dar leziunile cerebrale difuze au făcut acest lucru imposibil, iar prognosticul era extrem de rezervat.

Directorul medical al Spitalului de Neurochirurgie din Iași, dr. Marius Dabija, a explicat că copilul se afla în comă profundă și nu putea fi operat, având leziuni cerebrale difuze.

Cu toate acestea, săptămâna trecută, starea copilului s-a îmbunătățit, iar el a fost transferat la Spitalul de Copii din Iași. Acolo, copilul a sărbătorit ziua sa de naștere, împlinind 3 ani pe 6 septembrie.

News Moldova îți recomandă și ...   Ancheta privind licitația pentru reabilitarea Teatrului Mihai Eminescu Botoșani

Medicii au raportat că cel mai măreț cadou a fost momentul în care micuțul a fost detubat și a început să respire singur.

Medicul-șef UPU la Spitalul de Copii din Iași, dr. Tamara Roșu, a subliniat că deși există motive de optimism, evoluția cazului va fi monitorizată în continuare de către specialiști, iar deciziile ulterioare vor fi luate în consecință.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top