fbpx
Connect with us

Plan pus la cale de o adolescentă din Botoșani: A părăsit domiciliul și a informat poliția că a fost răpită și că se simte amenințată în privința vieții sale

llllu - News Moldova

Botosani

Plan pus la cale de o adolescentă din Botoșani: A părăsit domiciliul și a informat poliția că a fost răpită și că se simte amenințată în privința vieții sale


O situație tensionată a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce părinții unei fetițe de 12 ani au semnalat că aceasta a dispărut de acasă

Un eveniment derulat în mod surprinzător, cu un scenariu creat de o adolescentă din Botoșani: A plecat de acasă și a făcut apel la poliție, pretinzând că a fost răpită și că viața îi este amenințată.

Un apel la numărul de urgență 112 a fost înregistrat în timpul nopții trecute, în jurul orei 1.30, pentru a semnala că o fată de 12 ani din comuna Vorona nu a mai revenit la domiciliu după ce plecase în aceeași seară.

News Moldova îți recomandă și ...   Pianistul Richard Clayderman, încântat de Centrul Istoric al Botoșaniului!

Ulterior, s-a stabilit că aceasta era însoțită de un băiat în vârstă de 13 ani, din aceeași localitate.

Un număr semnificativ de forțe de ordine au fost mobilizate pentru căutare. Pe lângă polițiști, au fost implicați în eforturile de căutare un câine specializat în găsirea și salvarea persoanelor în mediul natural, precum și pompieri, jandarmi, reprezentanți ai Ocolului Silvic, polițiști de frontieră cu aparate de termoviziune și voluntari.

News Moldova îți recomandă și ...   Detalii halucinante au ieșit la iveală din ancheta ISU: Stația GPL din Crevedia apărea ca funcționând la Botoșani!

Răspândirea de informații false, cu accente de dramă, a avut loc prin intermediul telefonului mobil al minorei. Ea a menținut contactul cu poliția prin mesaje, dându-le informații false despre locația și presupusa situație de pericol în care s-ar afla. A pretins că a fost răpită de pe stradă și că viața îi este în pericol, însă aceste afirmații s-au dovedit a fi neadevărate.

După câteva ore, fata de 12 ani a fost identificată într-o zonă de pădure situată la aproximativ 6 kilometri distanță de locuința sa, fiind singură. Ulterior, la peste 7 kilometri de locuință, după 6 ore de căutări, băiatul de 13 ani a fost, de asemenea, găsit.

News Moldova îți recomandă și ...   DECLARAȚII de AVERE 2023 | Alexandra HUŢU, deputat PSD BOTOŞANI

În timpul absenței lor de acasă, cei doi minori nu au fost victimele niciunei infracțiuni. Poliția continuă investigațiile pentru a clarifica circumstanțele în care cei doi au părăsit domiciliul, iar Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului va fi informată pentru a analiza comportamentul minorilor.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top