fbpx
Connect with us

O femeie de 91 de ani din Botoșani, JEFUITĂ de o cerșetoare! Suspecta, în arest preventiv

O femeie de 91 de ani din Botoșani, JEFUITĂ de o cerșetoare! Suspecta, în arest preventiv - News Moldova

Botosani

O femeie de 91 de ani din Botoșani, JEFUITĂ de o cerșetoare! Suspecta, în arest preventiv

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


O femeie în vârstă de 91 de ani Botoșani a devenit victima unui furt săvârșit de o cerșetoare. Incidentul a avut loc pe 8 februarie, în plină zi, iar acum presupusa autoare a faptei se află în arest preventiv

Bătrâna se afla în curtea casei sale, când a fost abordată de o femeie de etnie romă. Aceasta a apelat la compasiunea victimei, pretinzând că nu are unde să locuiască și solicitând ajutor cu bani și alimente. Profitând de starea vulnerabilă a femeii în vârstă și de problemele sale de sănătate, cerșetoarea a reușit să pătrundă în casa bătrânei.

În urma acestei întâlniri, bătrâna a fost lăsată fără un telefon mobil de generație veche, un portofel ce conținea cartea de identitate, un card de ajutor social și suma de 100 de lei. Fapta a fost raportată la poliție de către un bărbat din zonă, iar autoritățile au demarat o anchetă.

După mai multe zile de investigații, presupusa hoață a fost identificată. Aceasta este o femeie din Botoșani, care a fost adusă la sediul Poliției Rădăuți pentru audieri. La finalul acestora, ea a primit ordonanță de reținere în dosarul penal care vizează infracțiunea de furt calificat. Acum, femeia se află în arest preventiv pentru 24 de ore, iar anchetatorii continuă să adune probe pentru a clarifica situația și pentru a asigura justiția în acest caz tragic.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top