fbpx
Connect with us

O mamă se zbate între viață și moarte, după ce a fost acroșată de o tânără lașă în plină noapte! Copilul ei, care suferă de autism, a ţinut-o de mână până a venit ambulanţa, în Botoşani!

mama spital - News Moldova

Botosani

O mamă se zbate între viață și moarte, după ce a fost acroșată de o tânără lașă în plină noapte! Copilul ei, care suferă de autism, a ţinut-o de mână până a venit ambulanţa, în Botoşani!


O mamă de 40 de ani se zbate între viaţă și moarte, după ce a fost lovită de un SUV în miez de noapte, în timp ce mergea spre casă in localitatea Pădureni, comuna Coșula. Şoferul a fugit de la locul accidentului, abandonând mama care se afla alături de copilul ei, suferind de autism.

Inconștienţa unor șoferi, dar și lipsa de orice dram de omenie pare să îi șocheze chiar și pe poliţişti.

Femeia se deplasa pe marginea drumului, spre casă, împreună băieţelul ei, care suferă de autism.

News Moldova îți recomandă și ...   Campania „Orașe Curate”, realizată în colaborare cu URBAN SERV SA, revine în Botoșani!

La un moment dat, un Volkswagen Touareg, condus de o femeie de 22 de ani, a trecut cu viteză prin dreptul acestora. Autoturismul de mari dimensiuni a acroşat victima cu oglinda din partea dreaptă, aceasta fiind aruncată la câțiva metri în șanţul de pe marginea drumului.

Realizând ce a făcut, cea aflată la volan a demarat în goană spre Cristești, unde a lăsat maşina în curtea iubitului.

Victima, alături de care era copilul ei, care o păzea, a fost găsită în şanţ de un localnic, care a sunat imediat la 112. O ambulanță cu medic a preluat-o pe femeie și a transportat-o imediat la Urgențe în stare critică.

News Moldova îți recomandă și ...   Botoșăneancă, victima unui grav accident rutier, transferată în comă profundă la un spital din Iași

La faţa locului a fost preluată o victimă, în vârstă de 40 de ani. Aceasta a fost transportată la Urgențe, după care dirijată către lași, cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-facial acut deschis. Pacienta se află în comă profundă, intubată şi ventilată mecanic.

Copilul a fost găsit lângă mama plină de sânge. Deși nu era rănit, copilul femeii a fost preluat și el de o ambulanţă, până se reușea stabilirea unei soluţii în cazul lui, micuţul suferind de autism.

News Moldova îți recomandă și ...   Soluții imediate adoptate la Maternitatea din Botoșani, ca urmare a decesului Alexandrei Ivanov

La scurt timp, o adevărată vânătoare în miez de noapte a fost lansată de poliţiștii botoşăneni. După câteva zeci de minute a fost identificată și maşina care a produs accidentul, abandonată, dar și șoferiţa.

Aceasta a fost preluată de un echipaj de poliţie și transportată la sediul IPJ pentru audieri, urmând să le spună poliţiştilor motivul pentru care a părăsit locul accidentului și a încercat să își ascundă maşina.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top