Connect with us

O nouă ACHIZIȚIE marca ELTRANS! Directorul IVĂNESCU mai vrea 3 autobuze

Botosani

O nouă ACHIZIȚIE marca ELTRANS! Directorul IVĂNESCU mai vrea 3 autobuze

ELTRANS S.A,  gestionează transportul public de persoane din Botoșani. Directorul general este Victor IVĂNESCU, care administrează activitatea ELTRANS încă din anul 2014.

De la începutul anului, ELTRANS a demarat procedurile necesare pentru a aduce la Botoșani 9 autobuze Isuzu Citibus, care au înlocuit vechile tramvaie.

Cele 9 tramvaie sunt achiziționate în leasing operațional. Astfel, botoșănenii plătesc 9.842.878,32 RON timp de 5 ani, pentru CHIRIA noilor autobuzelor. După 5 ani de zile, autobuzele vor fi returnate.

Acum, ELTRANS pregătește o nouă achiziție nejustificată din banii botoșănenilor. Încă 2-3 autobuze urmează să fie achiziționate tot prin leasing operațional.

„Nu este luată încă decizia, suntem în studiu și având în vedere unele solicitări din partea călătorilor de a mări frecvența curselor și pentru a păstra o anumită distanță în mijloacele de transport am considerat că ar trebui să mărim numărul de autobuze. Că altfel cum?!

Noi încă mai studiem acum, că vor fi două, că vor fi trei. Cu două autobuze noi credem că putem să mărim frecvența, care este acum de 12 minute și să o reducem la 8, plus călătorii vor sta mai lejer în autobuz.

Autobuzele vor fi achiziționate tot prin leasing operațional”, declară directorul societății ELTRANS, Victor IVĂNESCU.

Pentru cele 9 autobuze aflate deja în flota ELTRANS, societatea plătește 164.000 de lei lunar. Pentru încă 2 autobuze achiziționate tot în leasing operațional, ELTRANS ar trebui să mai plătească lunar încă aproximativ 36.000 de lei. 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Botosani

- citeste versiunea e-paper -

Economic magazine Moldova Invest

- Read the e-paper version -

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top