fbpx
Connect with us

O nouă ediție a Festivalului Datini și Obiceiuri de Iarnă, la Dorohoi. Programul manifestărilor

O nouă ediție a Festivalului Datini și Obiceiuri de Iarnă, la Dorohoi. Programul manifestărilor - News Moldova

Botosani

O nouă ediție a Festivalului Datini și Obiceiuri de Iarnă, la Dorohoi. Programul manifestărilor

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, vor avea loc manifestări tematice în mai multe localități din țară. Astfel, la data de 31 decembrie 2023, în Municipiul Dorohoi va avea loc Festivalul Datini și Obiceiuri de Iarnă

Cu prilejul tradițiilor și obiceiurilor ocazionate de sărbătorile de iarnă au loc manifestări ce reușesc să adune laolaltă întreaga comunitate, impresionând prin costumațiile originale, muzica tradițională, mesaj și recuzită, fiind printre cele mai bogate și mai vesele dintre manifestările folclorice din Municipiul Dorohoi.

Continuând o tradiție mult apreciată de către dorohoieni, Primăria și Consiliul Local Dorohoi prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică va organiza și în acest an Festivalul Datini și Obiceiuri de Iarnă, eveniment care va avea loc în fața primăriei în ziua de 31 decembrie 2023, cu începere de la ora 16:00.

Ne vom bucura de cele mai frumoase urături și obiceiuri tradiționale, specifice zonei noastre, prezentate de opt formații, după cum urmează: Ansamblul „Vlăstarele lui Enescu” – Stejărelul, Banda Trestiana Mare, Banda Broscăuți, Banda Trestienilor, Banda Satu – Nou, Banda Plevna, Banda Olinescu și Formația Datina. Seara se va încheia la ora 20:20 cu un spectaculos foc de artificii.

Pentru buna desfășurare a evenimentului va fi restricționată circulația pe următoarele artere începând cu ora 15:30 – Piațeta Primăriei Dorohoi (calea de acces dinspre A.I. Cuza spre piațetă și calea de acces dinspre piațetă spre str. Grigore Ghica) și str. Dimitrie Pompeiu de la intersecție sens giratoriu Lidl până la sens giratoriu centru.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top