Connect with us

OLIMPICII SIMONA RADIȘ și MUGUREL SEMCIUC vor fi premiați la BOTOȘANI

Botosani

OLIMPICII SIMONA RADIȘ și MUGUREL SEMCIUC vor fi premiați la BOTOȘANI

Astăzi, 13 septembrie, Consiliul Județean Botoșani, Consiliul Local și Primăria Botoșani vor premia sportivii botoșăneni care au participat și s-au întors cu medalii de la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Simona Radiș și Mugurel Semciuc au făcut parte din echipa de canotaj a României și fac cinste orașului Botoșani prin medaliile de aur și argint obținute la Olimpiada de la Tokyo.

Simona Radiş, tânăra de 22 de ani devenită recent campioană olimpică la canotaj. Este originară din comuna Avrămeni, judeţul Botoşani. Aceasta a crescut într-o familie de oameni gospodari şi nu a avut nicio legătură cu sportul până aproape de vârsta adolescenţei, fiind, mai degrabă, o copilă preocupată de şcoală, cu rezultate foarte bune la învăţătură.

Mugurel Vasile Semciuc, născut la Siret, județul Suceava, este născut pe 24 ianuarie 1988 și este legitimat la CSA Steaua București.  Acesta a câștigat aurul la Jocurile Olimpice de la Tockyo alături de echipa sa formată din: Mihăiță Țigănescu, , Ştefan Berariu și Cosmin Pascari la Echipajul de patru rame fără cârmaci.

Consiliul Județean de la Botoșani a anunțat că eveniment are loc astăzi, începând cu ora 15:00, în Codrii lui Eminescu, pe insula din mijlocul Lacului cu nuferi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

News Moldova LIVE

ANUNT

Advertisement Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top