fbpx
Connect with us

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu, negocieri cu AUR pentru o posibilă candidatură la Primăria Botoșani

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu, negocieri cu AUR pentru o posibilă candidatură la Primăria Botoșani - News Moldova

Botosani

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu, negocieri cu AUR pentru o posibilă candidatură la Primăria Botoșani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Omul de afaceri Cătălin Silegeanu a purtat discuții directe cu liderul AUR, George Simion, pentru a explora o posibilă candidatură la Primăria Botoșani

Afaceristul a fost deja invitat la ședințe politice la sediul AUR din Centrul Istoric, luând parte la o ședință pentru a se familiariza cu procesul decizional din cadrul Biroului Central Municipal al AUR.

„Sunt conștient de responsabilitatea pe care o implică această candidatură și sunt hotărât să muncesc din greu pentru a aduce schimbările necesare și pentru a servi cu devotament comunitatea noastră”

Contactat de redacția News Moldova, Silegeanu și-a motivat decizia de a candida la Primărie prin convingerea profundă că poate aduce o contribuție semnificativă la dezvoltarea și îmbunătățirea vieții locuitorilor din Botoșani. De asemenea, menționează că inițiativele și proiectele specifice pentru comunitatea locală sunt în curs de elaborare și vor fi dezvăluite în detaliu în timpul campaniei electorale.

O parte din preocupările principale ale lui Silegeanu în calitate de posibil candidat se axează pe infrastructura locală, serviciile publice de calitate, educație, cultură și sprijinul pentru mediul de afaceri local. Aceste aspecte sugerează că intenționează să abordeze o gamă largă de probleme ce vizează îmbunătățirea calității vieții în oraș.

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu, negocieri cu AUR pentru o posibilă candidatură la Primăria Botoșani - News Moldova

„Referitor la zvonurile privind eventuala mea candidatură Primăria Botoșani din partea AUR, vă pot spune că încă mă aflu în negocieri cu organizația pentru a obține sprijinul politic al acesteia. Motivele pentru care am decis să candidez la Primărie sunt cunoscute, comunitatea nu este străină de convingerea mea profundă că pot aduce o contribuție semnificativă la dezvoltarea și îmbunătățirea vieții locuitorilor.

În ceea ce privește inițiativele și proiectele pe care le am în vedere pentru a îmbunătăți viața comunității locale, aș dori să menționez că sunt în curs de elaborare și vor fi dezvăluite în detaliu în timpul campaniei electorale. Cu toate acestea, pot să vă spun că principalele mele preocupări sunt legate de domenii precum infrastructura locală, serviciile publice de calitate, educația și cultura, precum și sprijinul pentru mediul de afaceri local.

Sunt conștient de responsabilitatea pe care o implică această candidatură și sunt hotărât să muncesc din greu pentru a aduce schimbările necesare și pentru a servi cu devotament comunitatea noastră. Cât despre asocierea cu AUR, cel mai probabil joi vom lua o decizie definitivă”, a declarat, pentru News Moldova, Cătălin Silegeanu.

Cătălin Silegeanu este un om de afaceri prosper, care are o conduită bună. A explorat anterior domeniul politic, dar nu s-a angajat activ în acest sector. De-a lungul timpului, el a demonstrat un interes profund pentru comunitatea locală și a fost implicat în diverse inițiative civice.

Candidatura lui Cătălin Silegeanu vine pe un fond sensibil în municipiul Botoșani, în condițiile în care actualul primar, Cosmin Andrei, a avut probleme deja de legalitate.

Descinderi DNA la Primăria Botoșani, într-un dosar ce vizează fraudarea unor concursuri de angajare


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top