fbpx
Connect with us

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu: „Sărbătorim nu doar o țară, ci spiritul inconfundabil al românilor, un amalgam de tradiții, curaj și iubire pentru patrie”

Silegeanu.1Decembrie - News Moldova

Botosani

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu: „Sărbătorim nu doar o țară, ci spiritul inconfundabil al românilor, un amalgam de tradiții, curaj și iubire pentru patrie”


Astăzi, 1 decembrie, se sărbătorește Ziua Națională a României. Cu această ocazie, omul de afaceri Cătălin Silegeanu a transmis un mesaj de solidaritate și speranță pentru viitorul comun al României, subliniind importanța Unirii Principatelor

„În lumina a 143 de ani de la Unirea Principatelor, sărbătorim nu doar o țară, ci spiritul inconfundabil al românilor, un amalgam de tradiții, curaj și iubire pentru patrie. Fiecare colț de acest pământ are o poveste de spus, iar istoria noastră este un mozaic de sacrificii și reușite. România, cu peisajele ei diversificate și oamenii plini de pasiune, este o lecție continuă de reziliență și unitate.

În fiecare bătaie a inimii noastre se regăsește dorința de a contribui la frumusețea acestei țări. Suntem artizanii unui viitor mai bun, construind astfel o punte între trecut și destinul nostru colectiv. În acest moment de comemorare și celebrare, să ne amintim că suntem una dintre cele mai frumoase povești scrise de vânturile istoriei.

La mulți ani, România dragă! În sărbătoarea acestui popor plin de culoare și tradiție, să ne unim inimile și să cultivăm iubirea pentru țară, pentru că astfel vom întări legăturile care ne definesc ca români. Fie ca drumul nostru să fie luminat de succes și speranță, iar viitorul să ne găsească mereu mândri de drumul pe care îl parcurgem împreună”, a punctat președintele companiei Hidroplasto, Cătălin Silegeanu.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top