fbpx
Connect with us

Omul de afaceri Valeriu IFTIME, prezent pentru prima data la o conferință PNL: “Vreau cu toată puterea mea să facem ca Botoșaniul să fie în zona partidelor de dreapta”

WhatsApp Image 2024 02 09 at 13.37.25 f8fc70a2 e1707478806790 - News Moldova

Botosani

Omul de afaceri Valeriu IFTIME, prezent pentru prima data la o conferință PNL: “Vreau cu toată puterea mea să facem ca Botoșaniul să fie în zona partidelor de dreapta”


La sediul PNL Botoșani are loc în aceste momente o conferință de presă la care participă și Valeriu Iftime, președintele grupului “Elsaco”. Alături de el se află deputatul Costel Șoptică

Șoptică a evidențiat importanța prezenței lui Iftime la eveniment, calificând-o drept o mândrie pentru formațiunea politică.

Deși nu au fost dezvăluite în detaliu funcțiile pe care cei doi le-ar putea avea în partid, Șoptică a subliniat că împreună vor căuta cele mai bune soluții pentru comunitatea botoșăneană. De asemenea, deputatul a precizat că Valeriu Iftime nu manifestă interes pentru o candidatură la alegerile locale.

Valeriu Iftime a luat cuvântul la conferință, exprimând că acest moment reprezintă pentru el o ocazie specială pentru a înțelege dacă poate aduce ceva distinct în arena politică. Omul de afaceri a subliniat că își dorește cu putere să contribuie la orientarea Botoșaniului către zona partidelor de dreapta, aducând în discuție perspectivele politice și direcțiile de dezvoltare pe care le-ar putea adopta regiunea.

Evenimentul reprezintă o premieră pentru Valeriu Iftime în sfera politică, iar participarea sa la această conferință indică o posibilă implicație semnificativă în peisajul politic botoșănean. Cu toate că detaliile privind rolurile și atribuțiile lor în cadrul PNL nu au fost încă dezvăluite, această apariție surprinzătoare creează un context interesant pentru evoluțiile ulterioare ale scenei politice locale.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top