fbpx
Connect with us

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava a preluat investigația privind moartea Alexandrei Ivanov

gravida moarta la Botosani - News Moldova

Botosani

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava a preluat investigația privind moartea Alexandrei Ivanov


Procesul de audiere a familiei Alexandrei, avocata din Iași, în cazul tragic al decesului său, a fost inițiat la Poliție

S-a cerut încredere în justiție, cu avocata Gianina Vera Poroșnicu din Iași asistând martorii.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava a preluat investigația privind moartea Alexandrei Ivanov și a delegat polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean pentru interogarea martorilor implicați.

Reprezentantul legal al familiei, în interviu pentru Botoșăneanul, a confirmat că audierile continuă și că patru membri ai familiei vor fi audiați în ziua următoare.

News Moldova îți recomandă și ...   Un profesor din Botoșani s-a împușcat la marginea pădurii. A fost găsit de două colege de la școala unde lucra

Soțul, părinții și fratele Alexandrei, Vlad Miron, vor fi prezenți la interogări, asistați de avocata Gianina Vera Poroșnicu din Iași.

Într-un apel la solidaritate și încredere în justiție, Gianina Poroșnicu, avocata familiei Ivanov, a exprimat recunoștința față de susținerea botoșănenilor și a românilor din țară și străinătate.

„Le mulțumesc tuturor botoșănenilor care au ieșit în stradă să-și manifeste solidaritatea cu familia Alexandrei: am fost impresionată de numărul lor mare, dar mai ales de forța și sinceritatea cu care s-au exprimat.

De asemenea, le mulțumesc tuturor românilor, din țară și din afara granițelor, care ne susțin pe rețelele sociale sau pe orice alte căi. Pe toți, vă rog să aveți încredere în funcționarea justiției!” a subliniat Avocatul Gianina Poroșnicu

Ea a subliniat importanța ca sistemul judiciar să fie încredințat de către cetățeni și a subliniat că astfel de tragedii trebuie să înceteze.

News Moldova îți recomandă și ...   Protest spontan al angajaților cu salariul minim de la Nova Apaserv!

„Ca femeie și mamă, vă mărturisesc că încă nu am depășit starea în care am intrat la aflarea veștii despre drama Alexandrei: un amestec de tristețe, revoltă, furie. Îmi vine greu să-l definesc.

Cred că și dvs. sunteți conștienți de faptul că, în România de astăzi, în locul Alexandrei am fi putut fi noi sau cineva drag. De ani buni aud că asemenea drame nu se vor mai repeta și ele se tot repetă. Odată și odată, trebuie să se termine!”

Între timp, un protest pentru Alexandra a avut loc în București, în care au participat și membrii familiei. Audierile urmează să înceapă dimineața, iar data și complexitatea cazului sugerează că acestea vor ocupa întreaga zi de marți.

News Moldova îți recomandă și ...   Botoșănenii ies în stradă și cer dreptate pentru tânăra care și-a pierdut viața în maternitate


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023 – Galerie Foto 1

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023, Galerie Foto 2

Advertisement Zilele recoltei la USV Iasi
Revista economică Moldova Invest, nr.4

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top