Connect with us

Președintele PNL Botoșani, Costel ȘOPTICĂ, și prefectul Dan NECHIFOR, conferință de presă la sediul PARTIDULUI

Botosani

Președintele PNL Botoșani, Costel ȘOPTICĂ, și prefectul Dan NECHIFOR, conferință de presă la sediul PARTIDULUI

Președintele PNL Botoșani, Costel ȘOPTICĂ, și prefectul Dan NECHIFOR, conferință de presă la sediul PNL Botoșani

În cursul zilei de astăzi, 1 aprilie 2021, la sediul PNL Botoșani a avut loc o conferință de presă susținută de președintele PNL Botoșani, Costel ȘOPTICĂ și prefectul județului, Dan NECHIFOR. Cu prefectul în dreapta, ȘOPTICĂ a făcut o înșiruire a subiectelor care țin agenda publică de câteva săptămâni.

Președintele PNL Botoșani a punctat încă o dată stadiul proiectelor pentru cele două drumuri naționale Botoșani- Tg. Frumos și Botoșani – Ștefănești. Potrivit oficialului, contractul de începere a lucrărilor pentru tronsonul Botoșani – Ștefănești a fost semnat pe 29 martie, iar pentru drumul Botoșani – Tg. Frumos urmează semnarea contractului în data de 5 mai.

ȘOPTICĂ promite și controale inopinate pe cele două șantiere.

Costel ȘOPTICĂ: „Doamna Federovici își dorește să politizeze total regia de apă botoșăneană, Nova Apa Serv”

De asemenea, în cadrul conferinței a fost analizată și ședința de CJ de ieri. Numirea a 4 membrii în C.A.-ul Nova Apa Serv i-a nemulțumit pe liberali.

„În ultima ședință a Consiliului Județean noi am încercat să diminuăm numărul reprezentanților de la 7 la 5. 3 membrii erau deja în C.A. urmând ca acest consiliu de administrație să fie completat doar cu 2 persoane, pentru care nici măcar nu avem pretenția de a depune noi o candidatură, deși ni s-ar fi părut ca inginerul Gabriel CÂRLAN să facă parte din acest consiliu de administrație, prin prisma faptului că este directorul interimar al acestei companii. 

Doamna Federovici își dorește să politizeze total această instituție, și o spun cu toată răspunderea, ca drept dovadă că și cei 4 membrii care au fost numiți în Consiliul de Administrație sunt 2 PSD și 2 ALDE. Dumnealor au înțeles să-și tranșeze această companie ca și cum moșia proprie a PSD”, a declarat ȘOPTICĂ în cadrul conferinței. 

Se fac demersuri și pentru reabilitarea fațadei Palatului Administrativ

Prefectul Dan NECHIFOR a anunțat că se fac demersuri pentru reabilitarea fațadei Palatului Administrativ. Potrivit oficialului, clădirea este monument istoric iar conform caietului de sarcini toate lucrările de reabilitare vor fi făcute cu păstrarea elementelor arhitecturale.

Obiectivul de investiții ajunge la circa 1.100.000 de lei, din care cofinanțarea va fi de aproximativ 400.000 lei.

În cadrul conferinței au fost aduse în discuție doar subiecte locale, după cum a anunțat ȘOPTICĂ chiar la începutul evenimentului. Întreaga conferința poate fi vizionată și pe pagina de facebook News Moldova.

Coordonatorul departamentului ANCHETE din cadrul News Moldova.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

News Moldova LIVE

Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Jurnalisti

To Top