Connect with us

Prima BAZĂ SPORTIVĂ de TIP 1 din ROMÂNIA, inaugurată la BOTOȘANI

Botosani

Prima BAZĂ SPORTIVĂ de TIP 1 din ROMÂNIA, inaugurată la BOTOȘANI

La sfârșitul săptămânii trecute, la Bucecea, județul Botoșani, ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, și directorul Companiei Naționale de Investiții, Manuela Pătrășcoiu, au inaugurat prima bază sportivă de Tip 1 construită în România prin programul investițional gestionat de CNI

Investiția, în valoare de aproximativ un milion de euro, este destinată practicării sportului de către copiii și locuitorii orașului Bucecea și poate găzdui competiții sportive de înalt nivel. Baza sportivă are în componență un teren de fotbal și tribune acoperite, dar și un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis.

Toate terenurile beneficiază de instalații de nocturnă. Baza are o parcare generoasă, care asigură locuri speciale pentru persoanele cu dizabilități și autocare. Aleile pietonale și spațiile verzi completează investiția de la Bucecea.

Este important să creăm generaţiilor următoare nişte condiţii, să fie aici mai bine decât în altă parte. Cred că mai este important un lucru – este într-adevăr prima bază sportivă de Tip 1 finanţată în România”, a spus, printre altele, ministrul Cseke Attila.


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Botosani

Advertisement
Advertisement

Comentarii recente

Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top