fbpx
Connect with us

PRIMĂRIA Botoşani caută SERVICII de CONSULTANŢĂ de 50.000 de lei pentru un PROIECT de eficientizare ENERGETICĂ

botosani generica - News Moldova

Botosani

PRIMĂRIA Botoşani caută SERVICII de CONSULTANŢĂ de 50.000 de lei pentru un PROIECT de eficientizare ENERGETICĂ


Primăria Botoşani vrea să achiziţioneze servicii de consultanţă pentru un proiect privind creşterea eficienţei energetice

În acest scop a iniţiat o procedură de achiziţie ce ar trebui finalizată zilele acestea, suma totală pusă la bătaie fiind de 50.000 de lei, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Concret, se doreşte achiziţionarea de servicii de consultanţă revizuire documentaţie în conformitate cu OUG 64/2022 pentru proiectul de investiţii “Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Botoşani pentru perioada 2009 -2028 în scopul conformării la legislaţia de mediu şi creşterii eficienţei energetice – etapa II”.

Conform presei locale, UAT Municipiul Botoşani a semnat cu Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Infrastructura Mare – Ministerul Investiţiilor şi proiectelor europene contractul nr. 821/13.01.2022 având ca obiect acordarea finanţării nerambursabile pentru implementarea proiectului ,,Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul Municipiului Botoţani pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislaţia de mediu şi creşterii eficienţei energetice – etapa a II-a “, finanţat în cadrul Programului Operaţional Infrastructura Mare – 2014-2020, Axa prioritară 7.

News Moldova îți recomandă și ...   Amendă de 42.272 de lei impusă Spitalului Mavromati din Botoșani de CAS în cazul „Alexandra Ivanov”

Obiectivul general al proiectului se referă la continuarea dezvoltării infrastructurii de termoficare în Municipiul Botoșani, începută în perioada 2007-2013 prin POS Mediu 2007-2013, în vederea asigurării sustenabilității investițiilor inițiale orientate spre îmbunătățirea calității aerului și luând în considerare evoluțiile în domeniul eficienței energetice la nivelul centrelor urbane.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

• Reducerea pierderilor de energie termică în rețelele de transport și distribuție, asigurându-se astfel creșterea eficienței energetice în întregul sistem;

News Moldova îți recomandă și ...   Mărturii dureroase ale tatălui Petronelei, eleva din Botoșani ucisă cu 32 de lovituri de cuțit

• Îmbunătățirea parametrilor tehnici de transport a energiei termice și reducerea costurilor globale de mentenanță și reparații;

• Îmbunătățirea siguranței și calității căldurii și apei calde furnizate consumatorilor casnici și non-casnici.


Absolvent al Facultăţii de Filosofie, Universitatea Al. I. Cuza Iaşi. Jurnalist News Moldova şi Monitorul de Neamţ şi Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top