Connect with us

PRIMĂRIA municipiului DOROHOI a realizat cu SUCCES o campanie de STERILIZARE

Botosani

PRIMĂRIA municipiului DOROHOI a realizat cu SUCCES o campanie de STERILIZARE

În perioada 16 – 17 aprilie 2022 a avut loc sterilizarea gratuită a peste 70 de câini de rasă comună și metişi din fonduri asigurate de cabinetul TRIOVET

Operațiile s-au efectuat cu programare, iar campania de sterilizare a avut un feed-back pozitiv din partea cetăţenilor dorohoieni.

„Pe această cale, U.A.T. Municipiul Dorohoi le mulţumeşte respectuos domnilor doctori Dănuţ Bratu şi Daniel Bejinariu pentru sprijinul acordat în operaţiile de sterilizare şi îşi exprimă aprecierea şi recunoştinţa pentru un parteneriat care durează de peste 5 ani, sperând la desfăşurarea unor astfel de campanii şi în viitor.

U.A.T. Municipiul Dorohoi se bazează în continuare pe colaborarea cu cetăţenii deoarece implicarea în astfel de activităţi ar aduce beneficii precum: reducerea numărului de câini fără stăpân pe raza municipiului Dorohoi, ameliorarea sănătăţii şi bunăstării câinilor din adăposturi, stoparea înmulţirii necontrolate a câinilor de rasă comună, prevenirea abandonului şi a pierderii câinilor, reducerea apariţia rabiei şi a riscurilor asupra sănătăţii oamenilor, cât şi prevenirea agresivităţii asupra oamenilor şi animalelor.”, au transmis autoritățile. 


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Botosani

- citeste versiunea e-paper -

Economic magazine Moldova Invest

- Read the e-paper version -

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top