fbpx
Connect with us

PROFIL DE CANDIDAT | Catalin SILEGEANU: Idiotul util din anturajul lui Catalin FLUTUR

PROFIL DE CANDIDAT | Catalin SILEGEANU: Idiotul util din anturajul lui Catalin FLUTUR - News Moldova

Botosani

PROFIL DE CANDIDAT | Catalin SILEGEANU: Idiotul util din anturajul lui Catalin FLUTUR

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


CONTEXT: Prezentarea platformei și viziunii candidatului în raport cu alegătorii este esențială pentru procesul democratic, consolidând încrederea, mobilizând alegătorii și stimulând dezbaterile politice și sociale relevante pentru bunăstarea comunității.

Prin urmare candidații au fost invitați să răspundă întrebărilor necesare creării următorului

PROFIL DE CANDIDAT

Datele furnizate de către candidați vor fi publicate de către cotidianul News Moldova și revista economică Moldova Invest în perioada martie – iunie 2024, urmând a fi promovate în plan local spre corecta și eficienta informare a alegătorilor.

Ion ȘTEFANOVICI: “O privire analitică în intimitatea partidelor politice” – PROFIL DE CANDIDAT

Numele Candidatului: Catalin SILEGEANU

Poziție pentru care candidează: Primar al Municipiului Botosani

Județ: Botosani

Ocupație actuală: om de afaceri

George SIMION nici nu l-a băgat în seamă pe Cătălin Silegeanu la lansarea candidaților de la Târgoviște. Totuși AUR a avut nevoie de un candidat, iar Flutur il foloseste pe post de idiot – util

Coridoarele politicii sunt rareori transparente și principiale. Fapt demonstrat atât în politica națională cât și în cea locală.
În plan național, relaționarea dintre candidatul la Primaria Botoșani din partea AUR, Catalin SILEGEANU și Presedintele formațiunii George SIMION este sublima, dar NU EXISTA!

AUR a avut nevoie de un candidat și la Botoșani și l-a găsit, după schimbarea mai multor variante pe acest idiot-util, plin de datorii dar care pozeaza in „mare om de afaceri”, numit Cătălin SILEGEANU.

PROFIL DE CANDIDAT: Catalin – Mugurel FLUTUR. Candidatul PNL la Primăria Botoșani – Reconsolidarea relației cu Eugen ȚURCANU

Culmea penibilului nu pare sa aibă margini în cazul acestui personaj, care, deși este inca tânăr, are deja mari probleme cu consumul de alcool.

Revenind la asa-zisul om politic Cătălin Silegeanu, este de remarcat ca nu reușește sa exceleze în nici un domeniu.

PROFIL DE CANDIDAT: Catalin – Mugurel FLUTUR. Candidatul PNL la Primăria Botoșani – Reconsolidarea relației cu Ion Diaconu

Când stai câteva luni în PSD, apoi esti independent, mai stai cateva luni în Pro România apoi pleci, bați pe la toate porțile și intr-un final te primește o fatuca la AUR nici măcar la capitolul „traseist” nu te califici!

Mai curând parvenit! Ca urmare a încercării de a parveni într-o funcție publica care sa îi servească propriilor interese.

PROFIL DE CANDIDAT | Catalin SILEGEANU: Idiotul util din anturajul lui Catalin FLUTUR - News Moldova

 Fătuca de la AUR Botoșani … Silegeanu – Cîrligeanu (s-au întâlnit și s-au nimerit)

O fata de vreo 20 de ani, care pare la prima vedere că nu are „toate țiglele pe casă” este speranta AUR la Botoșani. Ea și „prietenul” ei taximetrist (se pare ca insurat), l-au acceptat pe marele om de afaceri Silegeanu ca și candidat redutabil la Primăria Botoșani.

Butaforia aceasta este bine cunoscuta de Simion care nu a îndrăznit pana la acest moment sa calce de rușine în Botoșani. Dar cine știe, poate George Simion își rezolva tona de probleme de la nivel național (survenite ca rezultat al extrem de proastei gestionari a curentului suveranist dar și al propriului partid – pe cale sa dezamăgească crunt cateva milioane bune de romani) și vine la Botoșani sa îl sprijine pe Silegeanu împreună cu copilul de trupa și totodată coordonatorul AUR Botoșani, Ariadna Cîrligeanu. Deocamdată, Silegeanu îl preferă pe Marius Lulea din conducerea AUR, omul care a și creat implozia AUR.

PROFIL DE CANDIDAT | Catalin SILEGEANU: Idiotul util din anturajul lui Catalin FLUTUR - News Moldova

Spectrul politic botoșănean din perspectiva AUR

Cu asemenea cărți în mana,devine evident de ce Silegeanu a trebuit sa accepte ipostaza de idiot-util al cuplului Flutur – Iftime. Asta cu atât mai mult cu cât Silegeanu a ales tabăra Lulea – Târziu din partidul AUR intrând într-un conflict evident cu George Simion care l-a trecut cu vederea în contextul lansării candidaților de la Târgoviște.
Cu Flutur, la o masa si-un pahar, Silegeanu a găsit insa un numitor comun. Propunerea lui Flutur, a fost aceeași pentru Silegeanu ca și în cazul lui Turcanu: un post de Viceprimar al municipiului Botoșani în condițiile firești în care PNL castiga primaria și AUR se regăsește în Consiliul Local. Pe aceasta formula s-a gandit Flutur ca isi asigura formarea majorității. Flutur lucreaza si cu perspectiva USR (aici vom reveni cu un material distinct legat de combinatiile financiare pe proiecte europene care il leaga pe Flutur de familia Ralucai Curelariu).

Silegeanu a acceptat propunerea, iar postul de Viceprimar i l-a promis fostului viceprimar PSD, Marian Murariu.

 

Silegeanu însă țintește un loc eligibil în Parlamentul României

Candidatura la Primărie o trambulina pentru parlamentare? SILEGEANU s-a trecut pe locul 7 la Consiliul Local

Domnule SILEGEANU, stârpim CORUPȚIA doar la nivel declarativ? Conducerea Spitalului Judetean Botoșani tocmai a fost decapitata de către DNA SUCEAVA


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top