fbpx
Connect with us

Rezultate concrete ale implementării proiectelor transfrontaliere la Botoșani 

Rezultate concrete ale implementării proiectelor transfrontaliere la Botoșani  - News Moldova

Botosani

Rezultate concrete ale implementării proiectelor transfrontaliere la Botoșani 

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


KoAstăzi, în cadrul unei întâlniri la PrimăriaMunicipiului Botoșani, primarul Cosmin Andrei a evidențiat rezultatele palpabile obținute prin colaborarea strânsă cu partenerii de proiect din Ucraina – Ivano Frankivsk, în cadrul programului comun România-Ucraina 2014-2020

„Rezultatele concrete în urma implementării proiectelor transfrontaliere sunt evidente și aduc schimbări semnificative în comunitatea noastră„, a afirmat primarul Cosmin Andrei.

Rezultate concrete ale implementării proiectelor transfrontaliere la Botoșani  - News Moldova

Unul dintre punctele de interes este inaugurarea primului muzeu multimedia din oraș, amplasat într-unul din beciurile din Centrul Istoric, care urmează să își deschidă porțile în curând.

„Am scanat renumitele beciuri, cu utilizarea celor mai noi tehnologii și am creat un tur virtual al Centrului Istoric, dezvăluind orașul pierdut și punând în valoare patrimoniul local”, a adăugat primarul.

Pe lângă acest lucru, Festivalul Transfrontalier al Diversității Culturale, desfășurat pe Pietonalul Unirii, a adus în atenția comunității dansuri și muzică tradiționale, expoziții foto, ateliere de artă și meșteșugărești, oferind oportunități de interacțiune culturală și schimb de experiență.

Rezultate concrete ale implementării proiectelor transfrontaliere la Botoșani  - News MoldovaPrimarul Cosmin Andrei a subliniat importanța finanțării autorităților locale prin proiecte menite să sprijine dobândirea și reabilitarea clădirilor de patrimoniu.

„Trebuie să depunem eforturi pentru a le reda valoarea în comunitatea noastră„, a conchis el, evidențiind necesitatea eforturilor colective pentru restabilirea valorii patrimoniului local.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Lucian Trufin, PSD

Lucian Trufin, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Cosmin Andrei, PSD

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top