fbpx
Connect with us

Sagrod, o companie din județul Botoșani, sacrifică în preajma sărbătorilor de iarnă 1500 suine/zi

sagrod,-o-companie-din-judetul-botosani,-sacrifica-in-preajma-sarbatorilor-de-iarna-1500-suine/zi

Botosani

Sagrod, o companie din județul Botoșani, sacrifică în preajma sărbătorilor de iarnă 1500 suine/zi


Unitatea de abatorizare, tranșare și procesare a Sagrod SRL, firmă cu capital 100% românesc din industria cărnii, înfiinţată în urmă cu 28 de ani în Darabani, judeţul Botoşani, recurge anul acesta la panouri fotovoltaice, parteneriate cu lanțuri de magazine, pentru a produce 7 tone de mezeluri, zilnic

Sagrod SRL s-a dezvoltat de la o carmangerie unde se produceau câteva sortimente de salamuri şi cârnaţi, la producţia de mezeluri şi preparate tradiţionale, comercializate atât în magazinele proprii, cât şi distribuite în mai multe localităţi din zona Moldovei.

„Mâncarea reprezintă o prioritate!

„Cu o activitate începută din 1992, abatorul și fabrica de preparate din carne Sagrod a dobândit o experiență vastă în acest domeniu. Plecând de la ideea de a satisface nevoile clienților încă de la început, firma noastră a pus accent atât pe calitatea produselor cât și pe costul acestora.  

Fiind o afacere de familie, an de an cu eforturi umane și materiale considerabile s-a trecut de la o mică fabrică care avea în portofoliu câteva produse, la un abator și o fabrică modernă care  poate concura cu marii producători din piață. De ce am ales acest business? Pentru că mâncarea reprezintă o prioritate pentru fiecare dintre noi, iar acest lucru ne-a încurajat să avem încredere că oricând va fi nevoie de produsele noastre“, ne spune tânărul antreprenor Alexandru Țîmpău.

News Moldova îți recomandă și ...   Primăria BOTOŞANI a cumpărat servicii de CATERING de 1,4 MILIOANE de lei de la firma unui AFACERIST controversat

Ca o retrospectivă la sfârșit de an, compania Sagrod înregistrează creșteri față de anul precedent, atât în volum cât și în valoare.

În prezent, aflându-ne în apropierea sărbătorilor de iarnă, abatorul familiei Țîmpău funcționează la capacitatea maximă de sacrificare de aproximativ 1200-1500 suine/zi, menținând un preț corect pentru client la raft, chiar dacă
s-a înregistrat o creștere accelerată la preț.

„Având în vedere că în luna decembrie consumul de carne este unul ridicat, vom funcționa la capacitate maximă, ca în fiecare an. Oportunitatea de a oferi clientului o gamă cât mai variată de produse din carne, ne dă încrederea că vom fi prezenți pe mesele a cât mai mulți români. Ținând cont că suntem la finalul anului, putem avea o perspectivă destul de clară, din punct de vedere a evoluției producției.

Avem creșteri față de anul precedent, atât în volum cât și în valoare. Acest lucru este datorat în schimb inflației, cât și tendința clientului către produse autohtone. Știm cu toții impactul creșterilor accelerate de preț, lucru ce noi am încercat să-l gestionăm cât mai bine, încât să menținem un preț corect pentru clientul nostru la raft“, mai adaugă botoșăneanul.

News Moldova îți recomandă și ...   SAT CCH DEVELOPMENT SRL, cu 2 angajaţi, onorează contracte de peste 1.000.000 de lei prin încredintare DIRECT

Panourile fotovoltaice, salvarea!

Alexandru Țîmpău, tânărul antreprenor botoșănean, mai spune că s-a orientat pentru a găsi soluții, iar una dintre aceasta a fost implementarea panourilor fotovoltaice, care urmează a fi finalizat la sfârșitul anului.

„Proiectul a început în luna august și va asigura o bună parte d


Citește articolul integral pe Moldova Invest


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Botosani

Revista economică Moldova Invest, editia de toamna

- citeste versiunea e-paper -


- citeste versiunea e-paper

- Read the e-paper version -

Advertisement Antibiotice Iasi
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top