fbpx
Connect with us

Schimbări semnificative în conducerea PNL Botoșani: Ploaie de bugetari și RUDE în Biroul Politic Județean constituit de Valeriu IFTIME

Schimbări semnificative în conducerea PNL Botoșani: Ploaie de bugetari și RUDE în Biroul Politic Județean constituit de Valeriu IFTIME - News Moldova

Botosani

Schimbări semnificative în conducerea PNL Botoșani: Ploaie de bugetari și RUDE în Biroul Politic Județean constituit de Valeriu IFTIME

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Valeriu Iftime, președintele grupului „Elsaco”, a preluat conducerea organizației județene PNL Botoșani, dar schimbările anunțate nu au adus oameni noi în față și nici antreprenorii promiși de luni de zile

Biroul Politic Județean (BPJ) interimar a fost aprobat de către Biroul Politic Național (BPN) în aceeași zi în care Iftime a fost numit președinte.

Din cei 13 membri ai noii conduceri, doar cinci provin din mediul privat, inclusiv Valeriu Iftime. Printre cei nouă bugetari se numără Cătălin Flutur, fost simplu membru în structura precedentă, și Bogdan Dăscălescu, beneficiind de protocolul de fuziune cu ALDE.

Lista ocupanților celor mai importante posturi este condusă de Valeriu Iftime, președinte al grupului „Elsaco,” iar printre prim-vicepreședinți se numără Sorin Cornilă, prefect, și Bogdan Dăscălescu, vicepreședinte Consiliul Județean.

Cu toate acestea, notează jurnaliștii de la Botoșăneanul.ro, mulți membri ai BPJ-ului sunt funcționari publici, inclusiv Eduard Mititelu, secretar de stat la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, ceea ce ridică întrebări cu privire la promisiunile antreprenoriale ale lui Iftime.

Printre absenții notabili se numără Gheorghe Sorescu, subsecretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne, în timp ce noul BPJ îl include pe Ovidiu Maxim, finul de cununie al fiului lui Iftime.

Schimbările nu au adus loc nici pentru aleșii locali care au plecat la alte partide sau care nu s-au regăsit în noua structură, precum Gabriel Alecsandru, Vasile Sasu, Liviu Hrimiuc și Florin Plian.

Semnificativ este și faptul că doar șase primari fac parte din noul BPJ, iar componența acestuia reprezintă un semnal important în privința listei pentru CoOVIDIU MAXIM Insiliul Județean la alegerile locale din vară.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top