Connect with us

Şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean BOTOȘANI, Ada MACOVEI, înlocuită din funcție! IATĂ cine i-a luat locul

Botosani

Şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean BOTOȘANI, Ada MACOVEI, înlocuită din funcție! IATĂ cine i-a luat locul

Ada Macovei a fost înlocuită din funcţia de inspector şcolar general, locul ei fiind preluat de  Bogdan Suruciuc

Se pare că  între PSD şi PNL au existat numeroase discuții referitoare la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean, PSD fiind de acord ca funcţia de inspector şcolar general să rămână la PNL, cu condiţia ca pe funcţie să fie numit un alt liberal, nu Ada Macovei.

Schimbarea conducerii a avut loc într-un moment dificil întrucât Ada Macovei este preşedintele comisiei judeţene, care a organizat până acum probele de evaluare a competenţelor de comunicare şi competenţelor digitale, probele scrise începând astăzi, 20 iunie 2022.

 „Vă mulțumesc, tuturor și fiecăruia în parte, pentru aprecieri și susținere! Mergem înainte!”, a transmis Ada Macovei. 

Schimbarea de la conducere a Adei Macovei era discutată de ceva timp, pe 16 mai fiind puși în funcţie inspectorii şcolari generali adjuncţi Cristina Bălăucă şi Ciprian Manolache, membri PSD.

Fostul inspector şcolar general, Daniel Botezatu, susține că a fost eliminat din funcție după alegerile județene PNL, când Ada Macovei l-a susţinut pe deputatul Costel Şoptică pentru conducerea PNL Botoşani.

De la <Pas cu pas> – Iohannis, la om cu om, PNL Botoșani, e aceeași distanță. Liderii non-formali PNL sunt decapitați, pas cu pas, om cu om, pentru o singură persoană, pentru o singură instituție, de către un lider de partid care ba negocia, anul trecut cu Pro România, ba negociază, acum, păgubos, cu PSD.

În județul Botoșani, PNL este anchilozat în intenții și în dorința de exprimare, a fost preluat pe persoană fizică de către un grup minuscul de persoane care, la cea mai mică fluturare de vânt, trec dincolo. Cum s-a mai întâmplat, unii domni primari pot confirma”, adeclarat Daniel Botezatu.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Botosani

- citeste versiunea e-paper -

Economic magazine Moldova Invest

- Read the e-paper version -

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
Advertisement
To Top