fbpx
Connect with us

Semafoare INTELIGENTE pe Calea Naţională, în BOTOŞANI

WhatsApp Image 2022 02 01 at 18.14.37 e1643732149448 - News Moldova

Botosani

Semafoare INTELIGENTE pe Calea Naţională, în BOTOŞANI


Primăria Botoşani pune la bătaie peste 310.000 lei pentru semaforizarea inteligentă a trecerilor de pietoni situate în Calea Naţională – zona BRD, B-dul Mihai Eminescu – zona monument Parcul Mihai Eminescu

Va fi selectată oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic pe baza criteriului de atribuire “preţul cel mai scăzut“, evident cu respectarea tuturor cerinţelor din caietul de sarcini. Mai concret, va fi declarată câşstigătoare oferta care are preţul total ofertat cel mai scăzut pentru proiectările şi lucrările solicitate.

Termenul pentru proiecte şi devizele de lucrări este de 45 zile de la ordinul de începere pentru proiectare şi 120 zile de la ordinul de începere pentru lucrări. Se solicită constituirea unei garanţi de bună execuţie, în cuntum de 10% din preţul contractului.

Intenţia municipalităţii este de a fluidiza traficul rutier, dar şi de a sigura cele mai bune condiţii privind siguranţa pietonilor, fiind vorba despre unele dintre zonele cele mai aglomerate din Botoşani.


Absolvent al Facultăţii de Filosofie, Universitatea Al. I. Cuza Iaşi. Jurnalist News Moldova şi Monitorul de Neamţ şi Roman.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top