fbpx
Connect with us

Sistem inteligent de distribuție a gazelor naturale în localitatea Dealu Mare din municipiul Dorohoi

Sistem inteligent de distribuție a gazelor naturale în localitatea Dealu Mare din municipiul Dorohoi - News Moldova

Botosani

Sistem inteligent de distribuție a gazelor naturale în localitatea Dealu Mare din municipiul Dorohoi


A fost aprobat un nou obiectiv de investiţie, al cărei cerere de finanţare a fost depusă de Primăria Municipiului Dorohoi în vederea includerii în Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”

Este vorba de „Extindere sistem de distribuţie gaze naturale în localitatea Dealu Mare, Municipiul Dorohoi, Judeţul Botoşani”, investiţie considerată ca fiind prioritară şi justificată de faptul că în prezent necesarul de gaze naturale pentru nevoile gospodărești din localitatea Dealu Mare nu este asigurat.
Sistemul de transport al gazelor naturale va fi realizat prin montarea unei conducte de distribuție a gazelor naturale în lungime de 7.769 m şi a unei surse de alimentare. De asemenea, se vor efectua branșamente la 290 de clienți casnici şi 6 clienţi noncasnici, cât şi montarea de posturi de reglare-măsurare (cu debit < 1.000 mc), stații de reglare-măsurare (cu debit > 1.000 mc) şi răsuflători.
Durata de implementare a obiectivului de investiții este de 36 luni şi are o valoare totală de 10.288.829,29 lei cu T.V.A.
Investiţia vine în completarea altor trei proiecte pentru care Municipiul Dorohoi a primit finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, a căror valoare depășește 35 de milioane lei (7 milioane euro). Acestea vizează extinderea rețelei de apă şi a sistemului de canalizare menajeră în municipiul Dorohoi şi modernizarea străzii Herța.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top