fbpx
Connect with us

Tânăr din județul BOTOȘANI, prins DROGAT la volan, dus cu MASCAȚII la URGENȚE

tanar drogat 1 e1656914785886 - News Moldova

Botosani

Tânăr din județul BOTOȘANI, prins DROGAT la volan, dus cu MASCAȚII la URGENȚE


Sâmbătă, 02.07.2022, un tânăr, prins drogat la volan, a încercat să fugă de poliţişti, dar a fost prins de mascaţi după o urmărire printre blocuri

Se pare că tânărul, în vârstă de 31 de ani, se deplasa în dreptul Bibliotecii Judeţene, din județul Botoșani. În zonă era un filtru de poliţie cu lucrători ai Agenţiei Naţionale Antidrog, cu o acţiune anunţată în prealabil.

tanar prins e1656914726169 - News Moldova

Polițiștilor le-a fost atrasă atenția după ce acesta a frânat brusc, a mers cu spatele pe Calea Naţională până a parcat maşina lângă Bibliotecă. Polțiștii s-au deplasat spre tânăr, dar acesta a încercat să scape fugind printre blocuri.

News Moldova îți recomandă și ...   Starea deplorabilă a 40 de școli și grădinițe din Botoșani creează un mediu inadecvat pentru desfășurarea procesului de învățământ

Din fericire, acesta a fost prins și testat cu aparatul drug test, ieşind pozitiv pentru consum de Cannabis.

Mascaţii l-au adus pe tânăr încătuşat la Urgențe, unde a fost preluat de cei de la Rutieră.

tanar drogat e1656914419604 - News Moldova

Se pare că tănărul a realizat gravitatea situației și a început să-și ceară iertare: „Îşi dădea în continuu palme peste cap, peste faţă, spunea că îi pare rău, că nu o să mai facă. Le spunea poliţiştilor să îl ierte, că are un copil acasă. A spus că ar fi consumat în urmă cu trei zile. I-au fost prelevate probe şi ulterior preluat de poliţişti”, a declarat un medic din cadrul UPU-SMURD.

News Moldova îți recomandă și ...   Noi nereguli la Spitalul "MAVROMATI" din Botoșani. A fost demarată o anchetă internă

Ulterior, bărbatul s-a ales şi cu două dosare penale pe numele său: „Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infacţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub infuenţa alcooului sau a altor substanţe şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Câteva ore mai târziu, polițiștii au descoperit un alt tânăr, în vârstă de 30 de ani, din Botoșani, conducând un autoturism sub influenţa drogurilor. 

News Moldova îți recomandă și ...   Intervenție de deszăpezire a Urban Serv pe străzile din Botoșani


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top