fbpx
Connect with us

Țigarete, mii de lei și stații de emisie – recepție descoperite în urma unor percheziții la Botoșani

Collage Maker 14 Jun 2023 10 10 AM 206 - News Moldova

Botosani

Țigarete, mii de lei și stații de emisie – recepție descoperite în urma unor percheziții la Botoșani


Poliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit şi confiscat, în urma unor percheziții domiciliare efectuate în locuințele unor botoșăneni, aproximativ 1.900 de pachete ţigări, în valoare de peste 22.800 de lei precum și stații de emisie recepție și suma de 11.000 lei

În data de 13.06. a.c., începând cu ora 16.00, în baza unor mandate emise de către Judecătoria Botoşani, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoşani împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, au efectuat percheziții domiciliare la cinci imobile de pe raza judeţului Botoşani.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii de frontieră au descoperit și ridicat în vederea confiscării cantitatea totală de 1839 pachete cu ţigări, stații de emisie recepție, precum și suma de 11.000 lei.

Țigaretele au fost descoperite în casa unui botoşănean, în cutii ce se aflau în una dintre camere, fără a fi disimulate în vreun fel. Ţigările, în valoare de peste 22.800 de lei (aproximativ 5.000 de euro) au fost ridicate în vederea confiscării și transportate la sediul Poliției de Frontieră pentru continuarea cercetărilor.

În continuare poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Vamal al României.

În cauză, cercetările continuă sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, în vederea documentării întregii activități infracționale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.


OM. Cu aripi fragile de fluture.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top