fbpx
Connect with us

Traficant de droguri din județul Botoșani, arestat preventiv

Traficant de droguri din județul Botoșani, arestat preventiv - News Moldova

Botosani

Traficant de droguri din județul Botoșani, arestat preventiv

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – Vatra Dornei, 4–6 iulie


Polițiștii din cadrul Serviciului de Combaterea a Criminalității Organizate Botoșani, în colaborare cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din anchetă a rezultat că individul în cauză ar fi implicat în deținerea și vânzarea de cantități semnificative de cocaină către consumatori din județul Botoșani.

În urma perchezițiilor efectuate atât la domiciliul, cât și în autoturismul suspectului, au fost confiscate peste 230 de grame de cocaină, 134 de grame de substanță cristalină 4-CMC, 516 comprimate de ecstasy și peste 430 de grame de substanță psihoactivă 2-MMC, ambalate în diverse recipiente, precum și mai multe cântare, suma de peste 140.000 de lei și alte mijloace de probă.

La data de 9 iunie 2024, procurorii au decis reținerea individului pentru 24 de ore, iar în data de 10 iunie 2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava a emis mandatul de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost furnizat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, iar acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Botoșani.


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

PROFIL DE CANDIDAT

Revista economică “Moldova Invest” – ediția de primăvară 2024

- citeste versiunea e-paper -


Economic magazine “Moldova Invest” – spring 2024 edition

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Vatra Dornei, 2024

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

To Top