fbpx
Connect with us

Tragic accident rutier pe un drum din Botosani. O persoana a decedat, iar alta a fost ranita

https www.gandul.ro wp content uploads 2015 03 14022336 1 7302625 mediafax foto ionut tabultoc - News Moldova

Botosani

Tragic accident rutier pe un drum din Botosani. O persoana a decedat, iar alta a fost ranita


O persoană a decedat într-un accident rutier pe un drum din Botoșani, iar șoferul a necesitat îngrijiri medicale, după ce vehiculul a părăsit partea carosabilă

Evenimentul rutier a avut loc în timpul nopții de duminică spre luni, în jurul orei 02:00, în zona localității Podriga, comuna Drăgușeni.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de la Stația Săveni, cu o autospecială de stingere dotată cu apă și spumă  și o ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani.

News Moldova îți recomandă și ...   La Botoșani va fi înființat un centru de zi pentru persoanele vârstnice. Valoarea proiectului se ridică la 6,1 milioane de lei

După sosirea la locul intervenției, echipele de salvare au identificat o persoană aflată în stop cardio-respirator, care nu a reacționat la manevrele de resuscitare.

În plus, șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 55 de ani, a fost transportat la spital pentru tratament, iar pentru acesta a fost solicitată ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD.

De asemenea, pompierii au intervenit pentru a preveni riscul de izbucnire a unui incendiu prin deconectarea bornele bateriei. Autoritățile au preluat cercetarea ulterioară a incidentului.

News Moldova îți recomandă și ...   U.A.T. municipiul Dorohoi din nou prezent în cadrul acțiunii „Let’s do it, România!”


Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Botosani

Forumul Economic Regional Moldova 2024 – SELECȚIE PARTENERI

Revista economică Moldova Invest, nr.5

- citeste versiunea e-paper -

Advertisement
Advertisement

Forumul Economic Regional Moldova – Iasi, mai 2023

Trending

Advertisement

Echipa News Moldova

Advertisement
To Top